2010-luvun popklassikot

#31 Drake – Hold On, We’re Going Home feat. Majid Jordan (2013)

“Drake kutsuu maailmaansa, jossa kaikkialla on tunnelmallisen hämärää ja valkoiset Air Force 1:t uppoavat pehmeään kokolattiamattoon, kun kävelee tilaamaan itselleen lasillisen kuohuviiniä.”

Drake esittää kutsun, josta on mahdotonta kieltäytyä.

”I got my eyes on you
You’re everything that I see
I want your hot love and emotion, endlessly”

En muista, missä ja milloin kuulin Draken Hold On, We’re Going Home -kappaleen ensimmäisen kerran. Sen kuitenkin muistan, että hänen Nothing Was the Same -albuminsa (2013) oli viimeisiä levyjä, joita latasin iPodilleni, kunnes astuin lopullisesti nykyaikaan ja ryhdyin käyttämään suoratoistopalveluita älypuhelimellani.

Minulle itselleni Hold On, We’re Going Home on 2010-luvun tärkeimpiä popkappaleita. Haastatteluissaan Drake on itse kuvaillut sitä eräänlaiseksi kunnianosoitukseksi Michael Jacksonin ja Quincy Jonesin yhteistyönä syntyneille kappaleille. Kappaleen suurimpia ansioita onkin sen ajattomuus, sillä mikään ei sido sitä vuoteen 2013.

Hold On, We’re Going Home on vilpitön rakkauslaulu, joka pukee sanoiksi tuntemuksia, joista voi olla vaikea puhua ääneen. Mikäli minä en osaa muotoilla ajatuksiani lauseiksi, voin antaa Draken tehdä sen puolestani.

Kappaleellaan Drake kutsuu minut maailmaansa, jossa kaikkialla on tunnelmallisen hämärää ja valkoiset Air Force 1:t uppoavat pehmeään kokolattiamattoon, kun kävelee tilaamaan itselleen lasillisen kuohuviiniä.

Se on maailma, jossa katseet ovat viipyileviä ja jokainen suudelma edellistä intohimoisempi.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!