Popklassikot 1992

#22 Sir Mix-A-Lot – Baby Got Back

Sir Mix-a-Lot. Pyllyt kiinnostaa.

Luin, että takamuksestaan(kin) tuttu Nicki Minaj ja polkupyörän satula eivät ole ystäviä keskenään. Ei se mitään, sillä kaikki tietävät, että ahkeralla pyöräilyllä on tuhoisia vaikutuksia takapuolen ulottuvuuksille.

”They only talk to her because she looks like a total prostitute”

Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista. Ja sitä paitsi nuo miehet juttelevat tytölle kasvotusten vain, koska takamukset eivät puhu.

Sir Mix-a-Lot on kaiken tämän suhteen rehellinen. Hänelle ei kelpaa kuka tahansa. Tai ehkä kelpaa, mutta toivelistan kärjessä ovat sopivan maksimaaliset gluteus maximukset. Vasta sen jälkeen aletaan ruksata muita vaatimuskohtia. Elämä on yhtä suurta cosmotestiä. Eniten a-vastauksia: ”Mitä vielä odotat? Älä ala miettiä ainakaan persoonallisuutta!”

”You can do side bends or sit-ups
But please don’t lose that butt”

Sieltä tulee treenivinkkejäkin! Hyvä. Ei ihme, sillä Baby Got Back on erinomainen salihitti. Joku naikkonen sanoi joskus salilla, sivukorvalla ihan vain kuu(nte)lin: “Pitää välttää isoja vastuksia, niillä tulee liikaa lihaksia.”

Peban pitää siis olla iso, muttei liian tiukka. Elämä on paitsi kovaa, niin myös täynnä kompromisseja. Kaikki oman elämänsä sirmixalotit aiheuttavat naisille musertavia paineita. Miesten silmissä kiiluu Flo Jon (RIP) takamus ja oman heilan perän pitää olla parempi kuin kaverin kainaloon päätyneellä:

”So your girlfriend rolls a Honda
Playin’ workout tapes by Fonda
But Fonda ain’t got a motor in the back of her Honda
My anaconda don’t want none
Unless you got buns, hun”

Kuten todettua, oikeasti Herra Miksaa-Paljolle varmaan kelpaa muunlainenkin naisvartalo, mutta sitä ei sanota ääneen. Panorapegoilu perustuu ehdottomuuteen. Räppärit haluavat tunkea sen juuri sinne juuri sillä hetkellä juuri tietyllä tavalla. Se osoittaa valtaa.

Baby Got Back -kappaleella kunnianhimoisissa suunnitelmissa on tutustua lähemmin majesteettisesti kumpuileviin ulokkeisiin. Anakonda saattaa kasvaa yhdeksänmetriseksi, joten se tarvitsee paljon temmellyspintaa.

”Little in the middle
But she got much back”

Baby Got Back on kuitenkin kaikessa pinnallisuudessaan ilmiömäinen ja sympaattinenkin pophitti, kysykää vaikka Frendien Rossilta ja Racheliltä. Vielä kun joku tekisi popklassikon myös reisilihaksista.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!