Viikot 50–52/2012

Big Boi – Vicious Lies and Dangerous Rumors

Hiphop-duo OutKastin normaalimpana pidetty osapuoli Antwan André Patton julkaisee seuraajan sooloesikoiselleen Sir Lucius Left Footille (2010), joka piipahti Yhdysvaltain albumilistan kolmantena. Vicious Lies and Dangerous Rumorsilla vierailevat ainakin räppärit Kid Cudi, UGK ja Big K.R.I.T sekä mitä ilmeisemmin indiepopduo Phantogram, ruotsalaisyhtye Little Dragon sekä soulpoppari Theophilus London. Myös André 3000 on julkaisemassa sooloalbumin ennen kuin OutKast palaa studioon – jos palaa.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Green Day – ¡Tre!

Vielä jaksaa? Syyskuussa ilmestynyt ¡Uno! ja marraskuussa ilmestynyt ¡Dos! saavat vihdoin seuraajan, ja Green Day saa albumitrilogiansa päätökseen. Jos trilogian ensimmäinen osa oli powerpoppia ja toinen garagerockia, on kolmannen osan luvattu olevan “eeppinen” ja “vähän kaikkea”. Tuottajana on jälleen Rob Cavallo.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Bruno Mars – Unorthodox Jukebox

Ilmiömäisen suosittu soulpoppari julkaisee seuraajan vuoden 2010 esikoisalbumilleen Doo-Wops & Hooligansille, jota myytiin hurjat 6 miljoonaa kappaletta ja jolta julkaistiin kolme listaykkössingleä: Just the Way You Are, Grenade ja The Lazy Song. Unorthodox Jukeboxilta löytyy kymmenen kappaletta, jotka Marsin mukaan edustavat kaikkia mahdollisia musiikkityylejä hiphopista rockiin ja reggasta souliin. Levyn avausraita Locked Out of Heaven on myös levyn ensimmäinen single. Tuottajakaartiin kuuluvat The Smeezingtons, Mark Ronson, Jeff Bhasker, Emile Haynie, Diplo ja Supa Dups.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Missy Elliott – Block Party

Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, Missy Elliottin seitsemäs studioalbumi Block Party ilmestyy tasan viikko ennen joulua. Jo yli neljä vuotta sitten ensimmäisen julkaisupäivänsä saanut iisakinkirkko olisi r&b-tähden ensimmäinen studioalbumi sitten seitsemän vuoden takaisen Respect M.E.:n. Block Partyn pääasiallinen tuottaja on Missyn vanha aisapari Timbaland, joka on levyn kahden ensimmäisen biisimaistiaisen 9th Inningin ja Tripe Threatin takana. Huhuttuja vierailijoita levyllä ovat muun muassa Lil Wayne, T-Pain ja edesmennyt Amy Winehouse, mutta on päivänselvää, ettei Block Partyn kohdalla mitään voi pitää kiveenhakattuna.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Mitä muuta?

Uuden albumin julkaisevat muun muassa Behold the Arctopus, Chief Keef, James Ferraro, The Game, Jeijjo & Nupi, The Singing Adams, T.I., Wonder Revolution ja Rachel Zeffira.