Nuorgamin Yöradio!

Valvo kanssamme!

Valvo kanssamme!

Nuorgam valtaa Radio Helsingin — yhden yön ajaksi.

Nuorgamin Yöradio on yksitoista tuntia suoraa lähetystä lauantaina 29. kesäkuuta iltakymmenestä alkaen aamuyhdeksään asti.

Studiossa vaihtuvat Nuorgamin tyypit soittimessaan nuorgamilaisen monipuolista musiikkia jazzista ärränbeehen ja darradroneen. Interaktiivisia ohjelmaosuuksia ja muuta ihanuutta yöttömän yön aalloilla.

Katso alustava ohjelma:

Klo 22.00-23.30
Elämään uusia suuntia tarjoavaa r&b:tä ja soulia kesäyössä kaihoisasti tulevaisuuteen katsoville ja lemmen kolhimille. Vaatiiko elämäntilanteesi vastauksia? Ei hätää, etsitään ne musiikista. Studiossa Juuso Janhunen & Santtu Reinikainen.

Klo 23.30-01.00
Tulevaisuuden klassikot -ohjemassa soitetaan viimeisen kahden vuoden ajalta eri genreistä kappaleita, jotka nousevat tulevina vuosikymmeninä klassikkoasemaan ja inspiroivat nuorisoa. Uusia klassikoita esittelemässä Markus Hilden, Iida Sofia Hirvonen ja Niko Vartiainen.

01.00-02.30
“Hangin’ in the Treme” vie kuulijan Hurrikaani Katrinan jälkeiseen Louisianaan, jossa Second line -paraatit marssivat kaduilla ja kansa tanssii. Studiossa keskustellaan David Simonista, jonka luomat Treme ja The Wire ovat amerikkalaisen televisiohistorian tärkeimpiä sarjoja. Pääosassa on musiikki: Louis Armstrong, John Boutté, Dr. John, Soulja Slim. Ehkä vähän kantriakin. Studiossa Joonas Kuisma ja Anton Vanha-Majamaa.

02.30-04.00
Möhömahaspesiaali. Sönkötystä, eurodancea ja turkkilaista painimusaa. Studiossa 1990-luvun loputtua lähinnä keskikehonrakentamiseen keskittyneet, toipuvat musiikin ongelmakäyttäjät Arttu Tolonen, Teemu Kivikangas ja Matti Markkola.

04.00-05.30
Ei Linjalla on Nuorgamin yöradion vastuuton osuus, jossa soitetaan arveluttavaa, muuten vain outoa ja juuri sellaista musaa, mitä et krapulassa haluaisi kuulla. Emme soita puhelimella kenellekään, paitsi ehkä viimeisillä voimillamme Vilholle. Studiossa Mikael Mattila, Gaius Turunen ja Mervi Vuorela.

05.30-07.00
Pehmeässä Laskussa kuunnellaan aikaiseen aamuhetkeen sopivaa lempeästi kuiskailevaa ja hellästi koskettavaa musiikkia. Ohjelmassa soivat 1970-luvun herkät laulaja-laulunkirjoittajat ja hattarankevyt soft rock, jotka johdattivat 1960-luvun nuoret kapinalliset seesteisempään aikuisuuteen. Musiikin ohessa puhuvat pehmeitä Kimmo Vanhatalo ja Visa Högmander.

07.00-09.00
Aamun tuntien ajan Oskari Onninen ja Tapio Reinekoski hellivät yön rankkuuksista kärsivää sielua mahdollisen melodiattomalla ja parhaassa tapauksessa meditatiivisella musiikilla.

Osallistu Nuorgamin Yöradioon Nuorgamin Facebook-sivujen ja Twitterin (hashtag: #yöradio) sekä Radio Helsingin shoutboxin välityksellä. Voit myös soittaa studioon. Kerromme numeron lähetyksissä.

Nuorgamin Yöradio — Hyvää Yötä ja Popedaa. Lauantaina 29.6. klo 22 alkaen sunnuntaihin 30.6. klo 09.00 asti.