#35 Justin Timberlake

Mä oon kova.

Hei sinä valkoihoinen, keskivartaloltasi pyöristynyt suomalaismies siellä tietokoneruudun äärellä! Kenen musiikkimaailman tähden kanssa haluaisit vaihtaa paikkaa?

No, Justin Timberlaken! Tietysti!

Justin Timberlake saa meidät muut kaukasidisen rodun edustajat näyttämään ylijäämägeeniperimästä kootuilta maanantaikappaleilta. Valkoihoisen miehen ei pitäisi osata tanssia ja laulaa, etenkään yhtä aikaa, niin hyvin kuin Timberlake tekee.

Lisäksi hän on komea, fiksu, hyväkäytöksinen, itseironinen, karismaattinen ja – helvetti soikoon – vielä huumorintajuinenkin. Golfissa hänen tasoituksensa on kuusi.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Sitten on tietenkin ne naiset. Timberlake on seurustellut tai heilastellut Alyssa Milanon, Cameron Diazin, Jessica Bielin, Mila Kunisin ja tietenkin Britney Spearsin kanssa, vain joitain kuuluisimmista mainitakseni. Eikä heistä sen enempää, sillä Nuorgam on ainakin toistaiseksi musiikkimedia.

Onneksi seuraavassa videossa pystymme yhdistämään edellä mainitut asiat: Justin Timberlaken laulu- ja tanssitaidot ja kauniin naisen, Scarlett Johanssonin (jonka kanssa Timberlake on sutinoinut, tietenkin).

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Mikä tekee Justin Timberlakesta yhden 2000-luvun musiikillisista neroista? Tietenkin se, että hän on julkaissut kaksi 2000-luvun parhaimmistoon kuuluvaa, vuosikymmenensä soundia määritellyttä popalbumia, Justifiedin (2003) ja Futuresex / Lovesoundsin (2006).

Eikä pidä unohtaa Timberlaken oppikoulua, N’Sync-poikabändiä ja sen albumeita No Strings Attached ja Celebrity, joiden myötä nuorena poikana Vaasan Rantarockissakin bändinsä kanssa vierailleesta teinien suosikista kasvoi oikea, täysikäinen poptähti.

Tuleeko mieleen muita 2000-luvun vaihteen poikabändeistä menestyksekkäästi soolouralle vaihtaneita?

Täydellisen Timberlaken ongelma on se, että hän on vaikuttaa tyytymättömältä luonteelta. Vaikka hänellä on ollut kainalossaan maailman upeimpia naisia ja kämmenellään koko popmaailma, niin se ei ole riittänyt. Michael Jacksonin kuoltua popin kuninkaan paikka vapautui. Mutta kun nuorta prinssiä ei vain kiinnosta.

Hän haluaa tulla parhaaksi niillä aloilla, joilla hän ei sitä vielä ole. Viime vuodet Timberlake on keskittynyt leffaan,  komiikkaan ja bisnekseen (Timberlake on ostanut MySpacen!) Niissä hän ei ole vielä maailman paras eikä välttämättä koskaan sellaiseksi tulekaan.

Päätetään mahlanvuodatus avoimeen vetoomukseen: “Rakas Hollywoodin studioita hallitseva juutalaisten illuminaatti. Tehkää päätös, että ette enää anna Justin Timberlakelle elokuvarooleja. Tällöin hänen olisi ehkä pakko palata musiikin pariin ja tehdä se kolmas soololevy.”

Kiitos. תודה.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!