Kuusi biisiä, joita lauletaan perussuomalaisten puoluekokouksen jatkoilla

Bileet!

Bileet!

Osaamme yhdistää vahoihin poliittisiin puolueisiin lauluja, jotka kuvaavat niiden asennetta tai arvomaailmaa. Kokoomuksesta tulee mieleen Vöyrin marssi, keskustasta Mikko Alatalon tuotanto ja demareista Jouni Backman rappaamassa. Vasemmistolla on upea laululiike ja vihreillä Ultra Bra.

Mutta millaista on perussuomalainen musiikki? Yksi Suomen suurimmista poliittisista liikkeistä ansaitsee oman laulukirjan tai ainakin karaoke-kokoelman, jota puolueen uskolliset soturit voivat laulaa puoluekokouksen jatkoilla.

Kokoelman on jakautunut kahtia kuten itse puoluekin. On hyvää tarkoittavien hölmöjen nostalginen osuus ja maahanmuuttokriittisten aktivistien rasistinen osuus. Tässä ehdotuksessa on mukana kolme laulua levyn kummallekin puolelle.

NOSTALGIAN NÄLKÄÄN

Ennen maailma oli parempi paikka, miehet miehiä ja naiset naisia. Ei meikattu eikä käyty ulkomailla, eikä ainakaan käytetty sosiaalipsykologin palveluita. Nykyään miehet turhautuvat kaupunkiin, jossa rooliodotukset ovat erilaiset ja jossa ei ole perinteisiä arvoja omaavia naisia.

#1 Hanna Ekola – He

Perussuomalaisen aatemaailman ydin löytyy Hanna Ekolan kappaleesta He. Siinä ihannoidaan työtä tekevää ja maalla asuvaa pariskuntaa, joka harrastaa seksiä vain tehdäkseen lapsia.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

#2 Tapani Kansa – Tulkaa tytöt takaisin

Tärkeä on myös Tapani Kansan Tulkaa tytöt takaisin. Se kertoo siitä, miten nykyaika pilaa naiset. Sodanjälkeinen nousukausi on pilannut luonnollisen kauneuden ja naiset eivät ole enää jalorotuisia.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

#3 Jukka Poika – Hän haluaa huussin

Jukka Pojan Hän halua huussin toistaa samaa maaseutunostalgiaa ja maalaistyttöjen ihannointia kuin Tapani Kansa edellisessä biisissä. Tässä tosin sanotaan vieläkin selvemmin, että naisen tehtävä ei ole opiskella yliopistossa vaan lisääntyä.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

MAAHANMUUTTOKRIITIKOILLE

#4 Klamydia – Ratkiriemukkaat neekerit

Klamydian Ratkiriemukkaat neekerit kuvastaa hyvin niitä ennakkoluuloja, joita maahanmuuttokriitikot viljelevät. Siinä esitetään rodullisia oletuksia mustien heikommasta oppimiskyvystä ja alkeellisista iloista. Ristiriitaista sikäli, että juuri tähän yksinkertaiseen elämään osa perussuomalaisista haluaisi nostalgiannälässään palata.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

#5 Irwin – Mutakuono ja lakupelle

Tälle listalle valitaan myös Irwinin Mutakuono ja lakupelle. Biisi on alun perin sarkastinen, mutta sitä maahanmuuttokriitikot eivät ymmärrä vaan ottavat kappaleen sanoituksen kirjaimellisesti. Ainakin, jos biisin kommenttiketjua lukee: ”Jos neekeritulvaa ei torjuta nyt, seurauksena on vain ja ainoastaan verilöyly.”

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

#6 Spraykaalit – Haluun naista koskettaa

Perussuomalaisten miehekäs nuorisoliike kuuntelee Spraykaaleja. Haluun naista koskettaa kertoo siitä, miten puutteessa elävät nuoret miehet pelkäävät maahanmuuttajien vievän heiltä naiset. ”Espan puistossa pongataan akkaa, neekeri kainaloon saalimme pakkaa.”