Nuorgamin tytöt radalla – Boyd Rice Kuudennella linjalla

”Kaksi kovaan ääneen kikattavaa kännykänräplääjää on kyllä omiaan latistamaan keikan kuin keikan, oli esiintyjästä mitä mieltä tahansa. ”Hihihih, nyt sillä on pora!”. Ei jatkoon.”

Olette saattaneet huomata, että Nuorgamissa ei julkaista perinteisten musiikkimedioiden malliin konserttien jälkeen keikkaraportteja. Olemme sitä mieltä, että esityksen hurmos jää helposti välittymättä kirjoitettaessa keikasta, jolle yksikään lukija ei aikamatkailuteknisistä syistä johtuen voi päästä. Toisin sanoen: meistä keikkaraportit ovat joitakin merkittäviä poikkeuksia lukuunottamatta aika tylsiä.

Siksi päätimme poistaa retroaktiivisuuden yhtälöstä kokonaan ja lähettää Nuorgamin tyttöjen(tm) välityksellä lukijamme suoraan keikkapaikalle nauttimaan keikasta livenä! Tavallaan. Tämä tapahtui niin, että Nuorgamia edustaneet Mervi Vuorela ja Iida Sofia Hirvonen twiittasivat havaintonsa paikan päältä Nuorgamin Twitteriin, josta ne välittyivät seuraajillemme.

Ensimmäistä kertaa Suomessa nähdyn Twitter-live-reportaasin tapahtumapaikaksi valikoitui fasistisympatioistakin epäillyn neofolkkaaja Boyd Ricen konsertti Helsingin Kuudes linja -klubilla.

Tässä parhaat palat illan tunnelmista.