Maailman Hienoin Ruisrock-veikkaus!

Ruisrock on julkistanut vuoden 2012 festivaalin kaksi ensimmäistä esiintyjää, Nightwishin ja The Cardigansin. Sinun tehtäväsi on kertoa meille, mitkä muut yhtyeet ja artistit ensi kesän Ruisrockissa esiintyvät. Hyvän naiset ja herrat, Maailman Hienoin Ruisrock-veikkaus!

Kuinka osallistun?

Kirjoita alla oleviin tekstikenttiin 10 ulkomaista ja 15 kotimaista yhtyettä tai artistia, joiden uskot esiintyvän vuoden 2012 Ruisrockissa. Jokaisesta oikein veikkaamastasi ulkomaisesta artistista saat 2 pistettä ja jokaisesta kotimaisesta 1 pisteen.

Kilpailuun voi osallistua 28. helmikuuta asti. Voit osallistua veikkaukseen vain yhdellä rivillä. Riviä tulee täyttää heti kokonaan, eikä sitä voi myöhemmin täydentää tai muuttaa.

Suosimme varhaisia vastaajia bonuspistein: kaikki marraskuussa veikkaurivinsä jättäneet saavat 3 bonuspistettä, joulukuussa vastanneet 2 bonuspistettä ja tammikuussa vastanneet 1 bonuspisteen.

Niitä bändejä, jotka Ruisrock on jo julkistanut, ei riviin kannata syöttää. Pisteitä ei heru, sillä Nuorgamin tekninen osasto on luonut huipputeknologisiin aikakoodeihin perustuvan systeemin, joka vedenpitävyydessään estää kaikenlaisen vilunkipelin mahdollisuuden!

Toisin sanoen, ei kannata enää veikata esimerkiksi Nightwishia ja The Cardigansia! Ei mitään näistä jo julkistetuista artisteista:

NIGHTWISH, THE CARDIGANS (SWE), REFUSED (SWE), JIMMY CLIFF (JAM), TWO DOOR CINEMA CLUB (UK), AZEALIA BANKS (USA), EWERT AND THE TWO DRAGONS (EST), EXPLOSIONS IN THE SKY (USA), METRONOMY (UK), MUSTASCH (SWE)

MICHAEL MONROE, CHILDREN OF BODOM, CHISU, EPPU NORMAALI, FINTELLIGENS, FRENCH FILMS, GG CARAVAN, JUKKA POIKA & SOUND EXPLOSION BAND, KAUKO RÖYHKÄ & NARTTU, NOTKEA ROTTA, PMMP, REGINA, SCANDINAVIAN MUSIC GROUP, STAM1NA, VON HERTZEN BROTHERS

Mutta voit veikata mitä tahansa muuta ei vielä julkistettua yhtyettä tai artistia. 28.2. asti. Katso veikkauksen väliaikatilanne täältä!

Mitä voin voittaa?

Maailman Hienoimman Ruisrock-veikkauksen voittaja saa kahden hengen VIP-paketin koko Ruisrock-viikonlopuksi. Paketti sisältää kahden festivaalipassin lisäksi ruoat, juomat, edestakaisen kuljetuksen Turun keskustasta festivaaleille jokaisena festivaalipäivänä sekä arvoituksellisen, kihelmöivää jännitystä selkäpiihin tuottavan ”tuotepaketin”!

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi Nuorgam-t-paitoja ja -pinssejä. Wautsi wau!

Milloin voittaja selviää?

Peli puhalletaan poikki ja lopputulokset ynnätään, kun Ruisrock julistaa loppukeväästä festivaalin viimeiset pääesiintyjät. Tarkkaa päivämäärää kilpailun päättymiselle ei voi vielä tässä vaiheessa antaa.

Päivitämme väliaikatilanteen veikkauksesta Nuorgamiin aina Ruisrockin paljastaessa uusia esiintyjiä! Joten seuraa tätä tilaa!

Vinkki!

Täytä tekstikentät huolellisesti ja noudata seuraavia ohjeita:

1. Kirjoita ”STROKES” äläkä ”THE STROKES”.
2. Kirjoita ”ANSSI KELA” äläkä ”KELA, ANSSI”.

Kirjoita oma veikkausrivi muistiin esimerkiksi ruutupaperille, sillä et näe sitä enää veikkaamisen jälkeen!

Sitten vain veikkaamaan!