Levyraati #48

Diamond Rings – It’s Just Me

Kanadalainen John O’Regan on tehnyt geometrisella hiuskuontalolla höystettyä elektronista poppia yhden albumin ja puolen tusinan singlen verran. Artistin kakkosalbumi Free Dimensional ilmestyy 23.10. Sanaleikiltä haiskahtavan albumin ensimmäinen singlelohkaisu on I’m Just Me, jonka videon on ohjannut Jared Raab.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Smoke & Jackal – No Tell

Kun Kings of Leonin Jared Followill ja Mona-yhtyeen Nick Brown pannaan yhteen, syntyy tällaista jälkeä. Duon esikois-EP ilmestyy 16.10.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Hood Internet – Won’t F**k Us Over

The Nationalin Mr. November pääsee elämänsä kyytiin mash-upeillaan kunnostautuneen tuottajaduon singlellä, joka on lohkaistu 18.9. ilmestyvältä esikoisalbumilta FEAT. Nuorgamin torilla kappale on aiheuttanut mm. mykistymistä. Videon on ohjannut Jacy Catlin.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Converge – Aimless Arrow

Yhdysvaltalaisen hardcore-veteraanin kahdeksas albumi All We Love We Leave Behind ilmestyy Epitaphin kautta 9.10. Aimless Arrow -singlen videon on ohjannut Max Moore.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Idiomatic – Lost Together

“Tampereen Mew” julkaisee julkaisee New Terrain -esikoisalbuminsa Exogenic Recordsin kautta 28.9. Samana päivänä yhtye soittaa levynjulkkarikeikan Yo-talolla. Uusimpana ennakkomaistiaisena levyltä on lohkaistu Lost Together.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Raadin tuomiot

Antti Lähde
Converge – Aimless Arrow Rumpali niin sanotusti tekee töitä leipänsä eteen. Hyvä! Oma suhde Convergeen on jäänyt äärimmäisen etäiseksi ja saa sellaiseksi jäädäkin. Vaikka tämä on kaikin puolin hyvinkin asiallinen veto, en kovin monta minuuttia pidempään tätä kerta-annoksena elämääni kaipaa.
7
Idiomatic – Lost Together Raikas, rempseä ja hyvin rakennettu biisi, jollaisia kuulisi tältä bändiltä mielellään enemmänkin.
7
Diamond Rings – It’s Just Me Kulkee juuri niin vaivattomasti ja napakasti kuin tällaisen musiikin pitääkin. Jää kuitenkin hiukan laimeaksi ja taustamusiikkimaiseksi, mikä sekin kyllä sopii tällaiselle tavaralla. Lisää röyhkeyttä, niin voisi olla todella kova.
7
Smoke & Jackal – No Tell Vähän turhankin helppoa ja letkeää, oikein "ihan kivan" täsmällinen määritelmä. Järkyttävän huono sanoitus, mutta mitäpä pienistä.
6
Hood Internet – Won’t F**k Us Over Aivan klassikkokamaa hirvittävyydessään. Maailma on pilalla.
2
Tero Suvanto
Converge – Aimless Arrow
5
Idiomatic – Lost Together Mahtava soundi
9
Diamond Rings – It’s Just Me Hyvä
7
Smoke & Jackal – No Tell
6
Hood Internet – Won’t F**k Us Over Ei kolahda
4
Waltteri Turunen
Converge – Aimless Arrow Aa-aa-aa-ah! Niijust! Aa-aa-aa-aah!
4
Idiomatic – Lost Together Nyt ollaan eksytty porukalla merelle ja tätä lauletaan, kun reivataan purjeita ja seilataan yhä kauemmas auringonlaskuun.
7
Diamond Rings – It’s Just Me Tästä biisistä tulee mieleen miespuolinen, elektrompi Lady Gaga. Siihen vähän ysärinostalgiaa, niin ok tulee.
7
Smoke & Jackal – No Tell Kevyt ja kiva. En vaihtaisi kanavaa.
6
Hood Internet – Won’t F**k Us Over Meh. Aika kurja, vaikka onkin parempi kuin keskiarvoinen vaalimainos.
4
Anton Majava-Corbijn
Converge – Aimless Arrow Bannon ähkii entiseen tyyliin. Sangen viehättävä paluu.
7
Idiomatic – Lost Together Tämä yllätti. Kamalan tarttuva kertosäe. Hyvä pojat! Ei keksi mitään uutta mutta kuulostaa tuoreelta ja iloiselta.
7
Diamond Rings – It’s Just Me Kyyyyyyllähän tätä Lauantaidiskossa voisi tanssia. Editors kohtaa Lady Gagan kohtaa jotain Boys of Scandinavian mehukkaasta funkista.
7
Smoke & Jackal – No Tell Tuntuu välttelevän relevanttiutta tai minkäänlaista mielenkiintoisuutta niin vaivatta, että kyllä täytyy vähän arvostaa.
5
Hood Internet – Won’t F**k Us Over Ei sanoja. Älä vaan vaivaudu katsomaan videota. 4min 28sec joita et saa takaisin.
2
Vilho Pirttijärvi
Converge – Aimless Arrow Converge on niitä läpeensä kehuttuja bändejä, jotka pitäis tarkistaa. Tälle kappaleelle en kuitenkaan lämmennyt yhden kuuntelun perusteella. Olisin itse tykännyt piirun verran suoremmasta ilmaisusta. Ja laulaja olis saanut kuulostaa paljon vihasemmalta. En kuitenkaan vihaa.
6
Idiomatic – Lost Together En mä tätä kyllä halua toistamiseen kuunnella. Tämä oli mielestäni jotenkin pakotetun tuntuinen biisi. Woo-oot eivät oikein vakuuttaneet. Sepäs oli tylsää.
4
Diamond Rings – It’s Just Me Odotin, että sieltä olisi tullut ihan killerikertosäe. Ei tullu, vaikka meininki olikin isoa. Kivoja ääniä, mutta biisi itsessään oli jotenkin tylsä.
5
Smoke & Jackal – No Tell Biisi oli mielenkiintoisuudessaan Marie-keksin luokkaa. Jäi vaan suuhun ärsyttävää möhnää ja makukaan ei loppujen lopuksi ollut hirveän hyvä.
3
Hood Internet – Won’t F**k Us Over Vihaan tommosia taskulämpimiä synatorvia. Kunnon Europe-juustot vaan narulle. En tunne lähdemateriaalia, joten siitä on vaikea sanoa mitään. Lähinnä toivoin, että kappale loppuisi.
2
Joni Kling
Converge – Aimless Arrow Hyvä pannutusmeininki
6
Idiomatic – Lost Together Hoh, onhan tutulta kalskahtava riffi. Soundi kiilloitetuhko ja soitto korkeintaan perus-ok-rutiinijunttaamista. Kansi on cool!
4
Diamond Rings – It’s Just Me Kuulostaa ihan turkulaiselta - en nauti
4
Smoke & Jackal – No Tell By the power vested in me by corrupt county commissioners, I now declare this piece of shit as the official theme song for Lamestown, USA!
1
Hood Internet – Won’t F**k Us Over Ei mikään säveltaiteen huippukohta, mutta ärsyttää varmasti National-faneja, joten annettakoon viis
5
Ville Anttonen
Converge – Aimless Arrow
8
Idiomatic – Lost Together
5
Diamond Rings – It’s Just Me
1
Smoke & Jackal – No Tell
6
Hood Internet – Won’t F**k Us Over
1
Lauri Ojanen
Converge – Aimless Arrow Kun kerran on melodisemmat laulut, niin voisi ne nostaa enemmän pintaankin. Nyt hukkuvat soiton alle. Muuten taatun kieroa Convergea. Pakko arvostaa.
7
Idiomatic – Lost Together Ihan kiva. Alku oli ihan QOTSA:a, kertsissä alkoi olla jo jotain omaa. Tämän perusteella voisin uhrata aikaani levyllekin.
7
Diamond Rings – It’s Just Me Neljästoista tusinassa. Ei vaan jaksa.
3
Smoke & Jackal – No Tell Jonninjoutavaa ja munatonta läpsyttelyä.
3
Hood Internet – Won’t F**k Us Over Köyhän miehen versio T.I:n Live Your Lifesta. Rytmi on ihan sama ja samplevalinta aivan yhtä päätön. Noin laimeata räppiäkään en ole kuullut aikoihin ja tuntuu kestävän ikuisuuden. Mistä te näitä löydätte?
1
Oskari Onninen
Converge – Aimless Arrow Tom-orgioiden alla tää on yllättävän selkeä biisi ollakseen Convergea. Kovin jätkä on silti Bannon, jonka ölinästä kuuluu oikeasti epätoivo.
7
Idiomatic – Lost Together Songs for the Deaf -viba on kiva. Olisin halunnut edes c-osaan sellaisen U2-kokoisen kertsin, nyt jää huipennusta vajaaksi. Positiivinen yllätys yhtä kaikki.
6
Diamond Rings – It’s Just Me Lauantaidisko kohtaa Euroviisut. Ei kovin muistettava tai yllättävä, mutta kaikki osat toimivat.
6
Smoke & Jackal – No Tell Jahas, joku pystyy olemaan vielä laimeampaa keskitiepoprockia kuin nyky-Killers tai Kings of Leonin viimeiset tekeleet.
4
Hood Internet – Won’t F**k Us Over Tiesin, mitä on luvassa. Silti klikkasin playta. Vittu.
2
Jukka Kuusisto
Converge – Aimless Arrow Minuun usein vetoavat kappaleet, joissa rumpali tietää töitä tehneensä. Muutenkin varsin mallikelpoista menoa. Pitkästä aikaa raadissa kappale, joka saa vakavasti harkitsemaan levyhyllyn täydennystä.
9
Idiomatic – Lost Together Kappale kasvoi hienosti loppua kohti. Kiinnostaisi todella nähdä, miten toimii livenä. Kaiken kaikkiaan ehjä kokonaisuus.
8
Diamond Rings – It’s Just Me Siinähän oli ihan oikea biisi, mikä elektronisen popin yhteydessä ei aina ole ollenkaan itsestään selvää. Scootermainen imago hieman häiritsee, mutta oman genrensä parhautta edustaa tämä kuitenkin.
7
Smoke & Jackal – No Tell Nyt kävi niin, että savu haihtui ilmaan eikä shakaalin haukkukaan kauas kantanut. Kovin harmitonta.
4
Hood Internet – Won’t F**k Us Over Jäi melko yhdentekeväksi.
2