Levyraati #44: tulokset

Flow-jetlag tuo Levyraadin tulokset syliinne jo lähes perinteiseksi muodostuneen tyyliin pari vuorokautta myöhässä. Jukkis pahoittelee!

Tällä kertaa mukana oli kymmenen kritiikinystävää, jotka arvottivat esillä olleen musiikkitaiteen keskimäärin 5,56 pisteen arvoiseksi. Voitto meni Suomeen. Hyvä Suomi!

5. Snoop Lion – La La La 3.7

Antti Lähde – 4

“Hämmästyttävän joutava esitys, kun lähtökohdat olivat kuitenkin luokkaa ‘tekijämiehet asialla’.”

Waltteri Turunen – 3

“Kaikkihan saa aikansa käyttää miten haluaa ja jos jokin inspiroi, niin tokihan sitä musiikkia saa tehdä. Mutta soisin, että tämä tallenne olisi pidetty siellä saarella eikä ikinä päästetty pois. Ei mee mulle läpi, kaikkien niihen trendikkäiden diskobiisien jälkeen.”

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

4. Billy Talent – Viking Dead March 5.1

Jukka Kuusisto – 9

“Kierroksen ylivoimainen voittaja. Laulu välillä turhan kliinistä, mutta yritys hyvä.”

Oskari Onninen – 4

“Biisi on hyvis, mutta soundit ovat niin tolkutonta mössöä, että tätä voisi luulla 2010-luvun suomalaiseksi major-julkaisuksi.”

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

3. Bat for Lashes – Laura 6.2

Janne Samuli Sirviö – 7

“Kaunis biisi, kasvaa varmasti vielä useammalla kuuntelulla. Oon pitänyt tosi paljon edellisistä Bat For Lashes-albumeista ja odotan tätä uutta kovasti. Toivottavasti sitä kevyttä konemaailmaa ei ole albumilta täysin unohdettu, vaikka nyt pianovetoisesti mentiinkin.”

Joni Kling – 2

“Koitan aina miettiä, että kenelle tätä tavaraa tehdään. Sitten muistan nelikymppiset naiset, joilla menee useampi Fazerin levy illassa. Aikuismakeilua!”

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

2. Animal Collective – Today’s Supernatural 6.3

Paula Pasanen – 9

“Haluan levyn.”

Janne Samuli Sirviö – 5

“Liikaa. Tässä tapahtuu ihan liikaa. Luulen että kovalla keskittymisellä tämä voisi iskeä ihan eri lailla mut näin kertakuuntelulla meinaa kääntyä ärsyttävän kikkailun puolelle.”

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

1. Moderni elämä – Pikkuveli 6.5

Elina Iida Sofia – 8

“Katkera, mutta jeeejeee.”

Joni Kling – 8

“Rujo kasari-Suomi-soundi ok! Tästä ois saanu myös jotain ihan eeppistä draamaa rakennettua, mutta tuskin sellainen tätä pumppua kiinnostaa.”

Jukka Kuusisto – 5

“Soitto toimi juuri niin kuin tämän tyyppisessä punkissa pitääkin. Jotenkin tuo sanoitus ja laulajan ulosanti ei vain nyt iskenyt meikäläiseen.”