Justin Timberlake – The 20/20 Experience

RCA Records

Mä oon Sinatra. Oon oon!

Mä oon Sinatra. Oon oon!

Miten lähestyä ensimmäisen Facebook-sukupolven suurinta miestähteä, joka tekee kunnianhimoisen, 70-minuuttisen pop-viihde-lemmiskely-r&b-paketin – tai ainakin yrittää sitä hampaat irvessä? No statuspäivityksen kautta tottakai.

TimberKansiCustom made Blackberry pirisee 7.30, time to wake up J-Dog!! Aamutreeni, 100 (2×50) vatsaa, fillaria (Hand Made Exclusive Fidusa) ja rinnallevetoa (6×10)!!!, perään Butlerin tarjoilema iso lasi mehua ja Apple Jacksit kylmällä maidolla naamaan, – GREAT!! Päiväohjelmassa lavamenestyksen resepti: uuden levyn biisit haltuun, kondis nousuun ja pian “näyttelijä” on taas poptähti!!! Pusher Love Girl, sulava alku!!! “Slow jammin’ is never out of fashion”, loppuun kova rutistus rytmiä, puikoissa Timbaland, ALANSA EHDOTON expertiisi loistaa taas!!! Studiossa myös maestro J-ROC, herrat pistävät parastaan – Suit & Tie, Don’t hold the wall, Sinatra kohtaa hiphopin !! -konsepti hallussa, -CHAPEU MOLEMMILLE!! Sekä team player Jay-Z:lle, – mies jaksaa heittää läpändeerusta, vaikkei sanottavaa ole! HARD WORK IS THE BEST WORK!!! Jos joku ei usko, niin one way ticket POHJOIS-KOREAAN!!! Ja kappaleissa aina kaksi erillistä osaa; se on ajan henki, uusi Love Stoned/I Think She Knows? -nyt PITCHFORK HEREILLÄ!!! Seuraavaksi Strawberry Bubblegum: siinäkin kaksi toisistaan irtoavaa osaa!! Siinä se metodi on, ota haltuun. Ei maksa mitään, mutta duuni on tehtävä ITSE: NO PAIN NO GAIN!!! Sparraajani #1, Timbaland vauhdissa, eihän hyvä mene muodista!!?? Tsägä-tägä-dägä-säksätykset kehiin, tanssiliikkeet tiukoiksi – “You ain’t seen nothing yet”, Tunnel Vision tai Let the Groove In käyntiin, HIKI PINTAAN siis!!! Taitaa näillä täyttyä Miamissa klubi taikka toinenkin, glad you like it homeboys and girls!!! J-Dogilta vielä leideille tiedoksi, avaruuslempi, se on tämän vuoden soundi. Sopivan kiltti White man’s r&b saa jatkoa. Tuotannossa monta kikkaa, tehty ehkä ennekin, mutta ONKO NÄIN HYVIN?? Sanoinko jo: olen elektrofunk-Sinatra!!! Studion seinässä vanha kuva The Mickey Mouse Clubin ajoilta muistuttaa, että pikkutytötkin täytyy hurmata -siksi MIRRORS LEVYLLE, miehen saa ‘N SYNCISTÄ, muttei ‘N SYNCIÄ miehestä -NIIN SE MENEE!!!! Grammy number 7 -the only goal!! Mielessä myös Britney, Cameron ja eritoten Jessica, complimentit leideille! Hienoja kaikki omassa sarjassaan. Blue Ocean Floorilla PALJON sanoja lemmestä näille kaunottarille, vähän biittiä, – kaikki pesät siis katettu, 10/10 EXPERIENCE, mutta teen kaiken tuplana (Always Bi-Winning!!!), siksi 20/20 Experience!! 70 minuuttia pelkkää kultaa, SOLID GOLD as they say. Dreams fuel your energy and Imagination, siksi levyllä niin monta konseptia, mutta vain yksi tirehtööri. Tämä on minun UNELMANI!!! Entä mikä on sinun -klubille bailaamaan, sikarikerhoon coolisti siemailemaan?? I got it all covered!!! JOS ET USKO, niin eikun levykauppaan ja se on GAME OVER!! Kaikille pop-sotureille ja heidän upeille daameilleen: HAVE A GREAT DAY & SEE U AT THE FRONT ROW OF MY SHOW!!! Kaikille kitisijöille ja vastajännäreille: UUSI ÄÄNI kelloon, ei maksa mitään, vaatii vain ASENNETTA!!! Br JT, Grammy Winner #81

70 Justin Timberlake tekee keskittymishäiriöisen, jokaiselle jotakin tarjoilevan popalbumin, joka on sulava ja virtaviivainen kuin hänen kuulijakuntansa älypuhelimet. Kappaleet tuntuvat kuitenkin jo ilmestyessään hieman vanhentuneilta ja liian moneen suuntaan hyppiviltä, vaikka ne ihan hyvää poppia ovatkin. Joukossa on helmiä, mutta ei tämä ole se kokonaisvaltainen mestariteos, jota odotettiin.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!