Ja The Smashing Pumpkinsin paras biisi on…

Mitä, ei yhtään biisiä Zeitgeistilta?!

Me kysyimme The Smashing Pumpkinsin parasta biisiä ja te vastasitte. Se oli se lentävä Billy Corganin pää, joka kannusti vastaamaan, jos ette huomanneet, että mitä se yritti sanoa. Aika moni ymmärsi, sillä ääniä annettiin 149 kappaletta. Kiitos kaikille äänestäjille!

Tuloksista voi päätellä, että te olette Siamese Dreaminne ja Mellon Collienne kuunnelleet ja niistä pitäneet. Muista levyistä sitten vähän vähemmän.

Tässä tulokset; kappale ja sen saama äänestysprosenttimäärä kokonaisäänistä.

 1. Disarm 15,1 %
 2. 1979 14,4 %
 3. Tonight, Tonight 8,6 %
 4. Today 7,9 %
 5. Mayonaise 7,2 %
 6. Cherub Rock 5,8 %
 7. Zero 5,0 %
 8. Soma 5,0 %
 9. Bodies 2,9 %
 10. Bullet With Butterfly Wings 2,9 %
 11. Stand Inside Your Love 2,2 %
 12. Thru the Eyes of Ruby 2,2 %

Ääniä saivat myös Ava Adore, Crestfallen, Daydream, Every Little Light, Eye, For Martha, Geek U.S.A., Here Is No Why, Luna, Panopticon, Plume, Porcelina of the Vast Oceans, Rocket, Set the Ray to Jerry, Silverfuck, Starla, Tear, The Aeroplane Flies High, The End Is the Beginning Is the End, The Everlasting Gaze, This Time, Window Paine ja X.Y.U.

Kuuntele Smasharit TOP 12 -Spotify-soittolistana.

Kaikkien äänestäjien kesken luvattiin arpoa t-paitoja, mutta niitä ei saatukaan. CD+vinyyli -paketit arvoimme lohdutukseksi. Lentävä Billy Corganin pää suosi seuraavia: Jalmari Rantala, Henri Falkstedt ja Aatu Pirinen. Tarkkailkaa spostianne!