Levyraati #9

Sydän, sydän – Ducato

Kimurantin suomirockin mestarit Helsingin Herttoniemestä julkaisevat neljännen albuminsa ensi vuoden tammikuussa. Levyn ensimmäisen singlelohkaisun video syntyi niin, että kitaristi Juho kuvasi televisiosta satunnaisen mainoskatkon, jolla esitetyt mainokset bändi sitten näytteli uudestaan. Olkaa hyvä, Ducato – maailmanensi-illassa!

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

First Aid Kit – The Lion’s Roar

Ruotsalaisten Johanna, 21, ja Klara, 18, Söderbergin muodostama folkduo julkaisee tammikuussa toisen albuminsa The Lion’s Roarin, jonka nimikappale on valittu levyn videobiisiksi. Albumin on tuottanut Bright Eyesista ja Monsters of Folkista tuttu Mike Mogis.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

BMMB – Follow Your Nightmare

”Alaston Saana Parviainen tapetaan musiikkivideolla!” Kohujulkisuuttakin saanut BMMB on eräänlainen suomielektron superkokoonpano, sillä sen muodostavat Imatran Voimasta ja Itäväylästä tuttu Perttu ”Randy Barracuda” Häkkinen ja Ceebrolisticsin Pijallina tunnettu Janne Hyttinen alias Michael Black Electro. Albumi Dirty Seconds kaupoissa nyt!

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Chromatics – Killing for Love

Italodiskoa Oregonista, olkaa hyvä! Chromatics on kypsytellyt neljättä studioalbumiaan pitkään ja julkaisee sen vihdoin ensi vuoden tammikuussa, yli neljä vuotta läpimurtoalbumi Night Driven ilmestymisen jälkeen. Killing for Love -singlen videon on ohjannut Alberto Rossini.

http://youtu.be/LR87ol1G6NI

Korn feat. Skrillex – Get Up

Nu metal -jättiläinen sukeltaa kymmenennellä albumillaan valtavirran dubstepin ihmeelliseen maailmaan. The Path of Totalitylle ovat kappaleita tuottaneet muun muassa Noisia, Datsik, 12th Planet, Excision ja, kuten tässä tapauksessa, Skrillex. Nuorgam ei tiedä mitä ajatella – ja se on aina hyvä merkki!

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!