Levyraati #51

Alicia Keys – Girl on Fire (Inferno Version)

Alicia Keysin viides studioalbumi Girl on Fire ilmestyy 27. marraskuuta. Levyn ensimmäinen single on sen nimikappale – noin miljoonas hitti, jossa samplataan Billy Squierin kasarihittiä The Big Beat. Tässä kuultavalla Inferno-versiolla räppää pop- ja pyllyihme Nicki Minaj.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Matt & Kim – Now

Brooklyniläinen indiepopduo on sanapari, joka sopii lukemattomiin 2000-luvun tulokkaisiin – myös Matt & Kimiin. Lokakuun alussa ilmestyvän nelosalbumi Lightningin toisen singlen videon ovat ohjanneet Sarah Riazati ja Kalani Fujimori.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Graveyard – Goliath

Bluesia, heviä ja psykedeliaa sekoittava göteborgilaisbändi julkaisee 26. lokakuuta kolmosalbuminsa Lights Outin, jonka ensimmäinen single on Goliath. Nuclear Blastille levyttävä Graveyard on kansainvälisen läpimurron kynnyksellä; kakkosalbumi Hisingen Blues nousi jo listaykköseksi Ruotsissa.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Melody’s Echo Chamber – I Follow You

Kevin Parker ei lepää. Aiemmin kesällä ilmestyi albumi australialaismuusikon Pond-yhtyeeltä ja lokakuun alussa on Tame Impalan vuoro. Väliin mahtuu vielä tällä viikolla eponyymin esikoisalbuminsa julkaiseva Melody’s Echo Chamber, jonka toinen osapuoli on Parkerin mahtavasti nimetty ranskalaistyttöystävä Melody Prochet. I Follow Youn videon oh ohjannut Laurie Lassalle.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Robbie Williams – Candy

Robbie Williamsin yhdeksäs studioalbumi Take the Crown ilmestyy marraskuun alussa. Se on Robbien ensimmäinen sen jälkeen, kun hän  kaksi vuotta sitten palasi Take Thatin riveihin. Levyn ensimmäisen singlen Candyn on kirjoittanut vanha kiistakumppani Gary Barlow. Videon on ohjannut Joseph Khan.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!