Levyraati #37

Little Boots – Every Night I Say a Prayer

Victoria Christina Heskethin toisella albumilla ei ole vielä nimeä eikä julkaisupäivämäärää, mutta Every Night I Say a Prayer on jo sitä enteilevä single. Kappaleen ovat kirjoittaneet ja tuottaneet Hesketh ja Hercules & Love Affairin Andy Butler. Kappaleen videon on ohjannut Zaida Jabbar.
Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Absoluuttinen nollapiste – Lupaan etten huku

Absoluuttinen nollapiste valmistelee parhaillaan kaksiosaista teemalevyä, jonka ensimmäinen puolisko Lammasooppera on määrä julkaista tulevana syksynä. Kronologiseen tarinaan pohjautuvalla levyllä vierailee muun muassa Paula Vesala. Lupaan etten huku –biisi ei levylle päädy, mutta saattaa antaa vihjeitä vuoden 2012 Abso-soundista.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Oholics – Out of Track

Kun kysyimme Ebbot Lundbergilta, mitä yhtyettä tai artistia hän suosittelisi uudelle tuttavuudelle, karhumainen TSOOL-laulaja vastasi: ”Oholics-nimistä kuusikkoa. Aivan helvetin hyvä bändi ja loistava livenäkin!” Ruotsalaisyhtyeen kakkosalbumi Orbits julkaistaan 30. toukokuuta.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Cassie – King of Hearts (Richard X Remix Edit)

Jos erään helsinkiläisen rocklehden päätoimittajalta kysytään, tässä on vuoden “helposti ihanin tanssipopanderi”. Richard X:n remix-käsittelyn saanut kappale on Cassien syyskuulle lupaillun kakkosalbumin nimikappale.

Laurel Halo – Light & Space

Muun muassa Burialin ja Kode9:n kotipesänä tunnettu Hyperdub julkaisee Laurel Halon esikoisalbumin 28. toukokuuta. Ambient-henkistä electronicaa tekevän newyorkilaisartistin (Ina Cube) mukaan Quarantinen teemoja ovat muun muassa “traumat, tulenarat kemikaalit ja virukset”.
Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!