Levyraati #25

Quakers – Fitta Happier (feat. Guilty Simpson & M.E.D.)

Quakers on Portisheadin Geoff Barrow’n hiphop-projekti, jonka 27. maaliskuuta julkaistavalla esikoisalbumilla kuullaan peräti 41 kappaletta. Muun muassa tämä.

http://youtu.be/ZG7I9Qu6-Rw

Ane Brun – Worship (feat. José González)

Ane Brunin viime syksynä ilmestynyt It All Starts With One -albumin nousi listaykköseksi niin Ruotsissa kuin laulajan kotimaassa Norjassa. Radio Helsingin tämän hetken soitetuimmalla kappaleella vierailee ruotsalainen folksuuruus José González. Videon on ohjannut Magnus Renfors.
http://youtu.be/xDpvOKn12OM

Toot Toot – Mr. B

“Uusi voimaduo TOOT TOOT yhdistää klassisen laulunkirjoittamisen moderniin sähköiseen rockiin.”, kertoo Sonyn tiedote. Kerro sinä meille miten he siinä onnistuvat! Tässä Mr B. -kappaleesta liveversio.

[toottootvideo]

Cats on Fire – A Few Empty Waves

Helsingissä, Porvoossa, Turussa, Tukholmassa, Malmössä ja Göteborgissa äänitetty All Blackshirts to Me on Suomen indiepopylpeyden Cats on Firen kolmas studioalbumi. Levyn on äänittänyt ja miksannut Nick Triani, jonka Soliti-levy-yhtiö myös julkaisee albumin. Aalbumi julkaistaan 28. maaliskuuta.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Spiritualized – Hey Jane

Yli 20 vuotta avaruusrockin, lääkekaapin ja sydänsurujen pyhää kolminaisuutta musiikiksi muuttanut brittiyhtye julkaisee seitsemännen albuminsa Sweet Heart Sweet Lightin 16. huhtikuuta. 1960-luku on täällä taas.