Levyraati #23

Sébastien Tellier – Pépito Bleu

Ranskan euroviisukuningas kuvailee uutta albumiaan näin: ”Älä kuuntele levyäni. Kuuntele viestiäni. Sallikaamme uniemme sekoittua, niin yhteisöllinen energiamme leviää valtavana sinisenä aaltona kaikkialle maailmaan – ja totuus astuu esiin.” Videon ovat ohjanneet Sanghon Kim ja Mathieu Tonetti. Albumi My God Is Blue ilmestyy 20. maaliskuuta. Sanoiko joku Jarre?
Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

M. Ward – The First Time I Ran Away

She & Himistä ja Monsters of Folkista tuttu kalifornialainen folkpoppari palaa uudella singlellä, jonka videon on ohjannut Joel Trussell. Wardin seitsemäs studioalbumi A Wasteful Companion ilmestyy 10. huhtikuuta.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

M.I.A. – Bad Girls

Uudella Madonna-singlelläkin vieraileva M.I.A. pyöräytti toissa vuoden lopulla maailmaan Vicki Leekx -mixtapen. Siltä löytyi lyhyt versio kappaleesta Bad Girls, jonka päivitetyn version tuoreen videon on ohjannut Romain Gavras. M.I.A.:n vielä nimeämätön neljäs albumi ilmestyy vielä tämän vuoden aikana.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Juho & Computer – Pyramid Game

Juho on yhtä kuin Juho Kahilainen (BPitch Control, Prologue). Computer on puolestaan yhtä kuin saksalainen elektropoptrio Computer. Pyramid Game on heidän yhteistyönsä hedelmä.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

The Cult – Lucifer

Brittiläinen hardrock-klassikko palaa viiden vuoden tauolta! The Cultin yhdeksäs albumi Choice of Weapon ilmestyy 22. toukokuuta. Soundista vastaavat tuottajagurut Chris Goss ja Bob Rock.

http://youtu.be/dxGGzL1B-SQ