Levyraati #22

TÄRKEÄ VIESTI JOOSE KESKITALON FANEILLE! IHANAA, ETTÄ RAKASTATTE JOOSEA JA ANNATTE HÄNELLE TÄYSIÄ KYMPPEJÄ, MUTTA NUORGAM POISTAA KAIKKI LEVYRAATIOSALLISTUMISET, JOTKA EIVÄT OLE AITOJA JA TASAPUOLISESTI TEHTYJÄ. TOIMIKAA SIIS HYVÄSSÄ JA REILUSSA URHEILUHENGESSÄ, NIIN PIDÄMME VASTAUKSENNE VOIMASSA. KIITOS JA PUSI PUSI!

Suvi Koivu – Kaupunki on julma paikka

Suvi Koivun ääntä on kuultu tähän mennessä lähinnä hänen veljensä Matti Johanneksen sekä Janne Laurilan sooloalbumeilla. Koivun ensimmäinen single ennakoi keväällä ilmestyvää esikoisalbumia, jonka kappaleet ovat Suvin itsensä ja Ultramariinin (ja Nuorgamin!) Ville Aallon käsialaa.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Joose Keskitalo & Kolmas maailmanpalo – Kärpäset

Kärpäset on lohkaisu Joose Keskitalon kuudennelta albumilta, jonka jälkeen yhteistyö Kolmas maailmanpalo -taustayhtyeen kanssa päättyy. Videon on ohjannut Lauri Ainala. Albumi Vyötä kupeesi ja tule! ilmestyy 15. helmikuuta.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Polica – Lay Your Cards Out

Vain viisi kuukautta sitten ensimmäisen keikkansa tehnyt Polica tulee Minneapolisista ja kuuluu kevään mielenkiintoisimpiin indietulokkaisiin. Lay Your Cards Out -kappaleella vierailee Bon Iverin Mike Noyce. Videon ovat ohjanneet Chris Hadland, JoLynn Garnes ja Hannah Fidell. Albumi Give You the Ghost ilmestyy 14. helmikuuta.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Perfume Genius – Hood

Seattlelainen indietrubaduuri Mike Hadreas on saanut valmiiksi Learning-esikoisalbumilleen (2010) odotetun seuraajan, jonka ovat tuottaneet John Goodmanson (Blonde Redhead, Death Cab for Cutie) ja säveltäjä Andrew Morgan. Miehenmakuisen videon on ohjannut Winston H. Case. Albumi Put Your Back N 2 It ilmestyy 21. helmikuuta.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

bob hund – Harduingetmankandansatill?

Ruotsalainen indieveteraani lähestyy kappaleella, jonka nimi saa jokaisen itseään kunnioittavan dj:n ihon kuoriutumaan palkeenkielille. Videon on ohjannut Henry Moore Selder. Albumi Låter som miljarder ilmestyy 14. helmikuuta.

http://youtu.be/0sRk4vjzMr4