Levyraati #19

Of Montreal – Dour Percentage

Kotimaassaan Yhdysvalloissa Top 40 -bändiksi noussut Of Montreal julkaisee jo yhdennentoista studioalbuminsa. Paralytic Stalks julkaistaan 7. helmikuuta, ja sen tuottajana toimi yhtyeen keulahahmo Kevin Barnes apunaan Drew Vanderberg (Deerhunter, Best Coast). Of Montreal aloittaa Euroopan-kiertueensa Tavastialta 16. huhtikuuta.

http://youtu.be/juJ01l92ol4

Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway

Iranilainen Leila Arab tuli tunnetuksi 1990-luvun alkupuolella yhteistyöstään Björkin kanssa. Lontoolaistuneen electronica-artistin neljäs albumi U&I julkaistaan 23. tammikuuta, ja sen useilla kappaleilla kuullaan amerikkalaista Matthew ”Mt.” Simsiä.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Fanfarlo – Shiny Things

Fanfarlon toinen albumi Rooms Filled With Light julkaistaan 27. helmikuuta. Lontoolais-ruotsalaisen indierockyhtye on tehnyt albumin tuottaja Ben Allenin (Animal Collective, Gnarls Barkley) ja äänittäjä David Wrenchin (Bat For Lashes, Beth Orton) kanssa.
Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Sara – Se keinuttaa meitä ajassa

Vaihtoehtometallliyhtye Saran kuudes albumi Se keinuttaa meitä ajassa julkaistaan 7. maaliskuuta. Se on yhtyeen ensimmäinen levy neljään vuoteen. Albumin on tuottanut Jyrki Tuovinen, ja lyriikoihin yhtye on saanut apua Jarkko Martikaiselta.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

The Shins – Simple Song

Indiepopsuosikki The Shinsin neljäs albumi Port of Morrow julkaistaan 20. maaliskuuta. Se on amerikkalaisyhtyeen ensimmäinen albumi viiteen vuoteen ja ensimmäinen, joka julkaistaan Shins-laulaja James Mercerin Aural Apothecary -levymerkillä. Portlandissa äänitetyn albumin on tuottanut Greg Kurstin, jonka nimi löytyi viime vuonna muun muassa Red Hot Chili Peppersin, Foster the Peoplen ja Kelly Clarksonin albumien kansitiedoista.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!