Levyraati #17

Cate Le Bon – Fold the Cloth

Ei, Cate ei ole sukua Duran Duran -laulaja Simon Le Bonille. Sen sijaan hän on yksi Walesin lupaavimmista tulokkaista, kaksi vuotta sitten esikoisalbuminsa Me Oh Myn julkaissut folkpopartisti, jonka ääntä on kuultu muun muassa Neon Neonin ja hiphop-tuottaja Boom Bipin levyllä. Kakkosalbumi CYRK julkaistaan 17. tammikuuta.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Howler – Back of Your Neck

NME valitsi minnesotalaisen Howlerin vuoden 2011 kolmanneksi parhaaksi tulokkaaksi. Rough Traden kiinnittämä kitararockyhtye seuraa elokuussa julkaistua This One’s Different -EP:tä esikoisalbumilla America Give Up, joka julkaistaan 17. tammikuuta.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Porcelain Raft – Put Me to Sleep

Mauro Remiddi on alkaneen vuoden kiinnostavia albumidebytantteja. Muun muassa Ariel Pinkiin ja Perfume Geniusiin verrattu italialainen laptop-poppari julkaisee Strange Weekend -esikoisensa 23. tammikuuta ja piipahtaa pian sen jälkeen Suomessakin M83:n lämppärinä.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Speech Debelle – Studio Backback Rap

Muistatko vielä Speech Debellen? Parhaalle brittialbumille myönnettävän Mercury Music Prizen kuin tyhjästä vuonna 2009 napanneen hiphop-laulajattaren, joka katosi voittonsa jälkeen kuvioista yhtä nopeasti kuin ilmestyikin? Mercury-voitostaan huolimatta kaupallisesti flopannut Speech Therapy -albumi saa 13. helmikuuta seuraajan nimeltä Freedom of Speech.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

The 2 Bears – Work

The 2 Bears on yhtä kuin Hot Chipin Joe Goddard ja Raf Rundell (Greco Roman Sound System). Kaksikko seuraa viime kesän Bearhug-eepeetään esikoisalbumilla, jolta on lupa odottaa house- ja hiphop-sävytteistä elektroa. Work on 31. tammikuuta julkaistavan Be Strong -albumin ensimmäinen single.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!