Levyraati #15

Pariisin kevät – Saari

Suomipopin jättiläiseksi kahdella albumillaan kasvanut Pariisin Kevät julkaisee kolmannen albuminsa Kaikki on satua 22. helmikuuta. Saari on levyltä ensimmäinen maistiainen. Onko Arto Tuunelan hittikynä ollut yhtä viiltävässä terässä kuin Tämän kylän poikii tai Pikku Huopalahtea kirjoittaessa?

Kuuntele kappale tästä.

Tindersticks – Medicine

Noir popin mestarit Nottinghamista julkaisevat yhdeksännen albuminsa The Something Rain 20. helmikuuta. Albumi äänitettiin laulaja Stuart A. Staplesin kotistudiossa. Tindersticks tekee maaliskuussa Euroopan-kiertueen, joka ei ainakaan näillä näkymin ulotu Suomeen.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Pop. 1280 – Bodies in the Dunes

Pulp-kirjailija Jim Thompsonin romaanista nimensä napannut newyorkilaisbändi soittaa ilkeää ja väkivaltaista postpunkia, jossa voi kuulla ainakin Sonic Youthin, Birthday Partyn ja Killing Joken vaikutuksen. Esikoisalbumi The Horror ilmestyy 24. tammikuuta.

http://youtu.be/eMXI2NUbtsE

Alpine – Hands

Alpine on australialainen indiepopyhtye, joka julkaisee ensi vuonna esikoisalbuminsa. Siltä löytyy myös tämä kuumottavalla videolla höystetty Hands. Tähän mennessä bändiltä on julkaistu kourallinen singlejä ja EP nimeltä Zürich.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Goldfrapp – Yellow Halo

Viisi albumi julkaissut brittiläinen elektroduo julkaisee uran ensimmäisen kokoelmansa The Singlesin 6. helmikuuta. Yellow Halo on toinen albumin kahdesta uudesta kappaleesta.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!