Levyraati #14

Busdriver – Kiss Me Back to Life

“Bussikuski” on Regan John Farquhar, 33-vuotias losangelesilainen räppäri, joka on kiinnitetty paremmin punkrockista tunnetulle Epitaph-levy-yhtiölle. Artistin kymmenes studioalbumi Beaus$Eros julkaistaan 16. tammikuuta. Levyltä löytyvän Kiss Me Back to Life -kappaleen näyttävän videon on ohjannut Chris Coats.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Grimes – Oblivion

Claire “Grimes” Boucher on puolestaan 23-vuotias montrealilainen elektromuusikko, joka on herättänyt innostunutta kuplintaa pienjulkaisullaan ja kesällä d’Eonin kanssa julkaisemallaan Darkbloom-splitti-ep:llä. Oblivion on ep:näkin julkaistu lohkaisu artistin tammikuun lopussa julkaistavalta Visions-albumilta, joka herättänee ainakin Zola Jesusin ja Bat for Lashesin fanien kiinnostuksen.

http://youtu.be/CpKqQ8fsBQs

Diagrams – Tall Buildings

Diagrams on folktronicayhtye Tunngissa vaikuttaneen Sam Gendersin uusi projekti. Full Time Hobbyn (Timber Timbre, School of Seven Bells) kiinnittämä yhtye julkaisee tammikuun puolivälissä esikoisalbuminsa Black Light. Levyltä poimitun Tall Buildings -kappaleen videon on ohjannut lontoolaisduo Mathy & Fran.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Herra Ylppö ja Ihmiset – Mies murtuu

Maj Karma -keulakuvan “realityrockyhtye” julkaisee 18. tammikuuta jo kolmannen albuminsa, jolla Ihmisten joukkoon liittyy Stonesta ja SubUrban Tribestä tuttu Janne Joutsenniemi. Ylpön mukaan Mies ja nainen on hänen uransa ensimmäinen teemalevy – miehestä ja naisesta, luonnollisesti. Mies murtuu -kappaleen videon on ohjannut Itkevä tyttö -yhtyeen Lauri-Matti Parppei.
Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Enter Shikari – Sssnakepit

Nu-rave meni jo, mutta Enter Shikari porskuttaa. Tammikuussa bändi julkaisee A Flash Flood of Colourin, ensimmäisen albuminsa kolmeen vuoteen. Tällä kertaa yhtyeen lupaillaan hyödyntävän post-hardcoressaan vielä entistäkin monipuolisemmin elektronisen musiikin hektisempiä alalajeja. Esimerkkinä levyn ensisingle Sssnakepit, jonka videon on ohjannut Alex Harman.
Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!