Levyraati #13

Lana Del Rey – Born to Die

Lana Del Rayn 30. tammikuuta ilmestyvä Born 2 Die on yksi vuoden 2012 odotetuimpia albumeita. Ohessa video (joka on virallinen vaan ei kappaleen varsinainen video), jolla neiti Grantin voi bongata ilman sitä kuuluisaa rihman kiertämää.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Grandhearts – Maria

Grandhearts on Tampereella herran vuonna 2011 perustettu yhtye, joka kertoo ammentavansa vaikutteita muun muassa Gram Parsonsilta, Bram Tchaikovskylta sekä countrysta, powerpopista ja americanasta noin laajemminkin. Yhtyeen esikois-ep James & Laura ilmestyy joulukuun puolivälissä.

http://www.youtube.com/watch?v=9ZTcZXVANkQ

Lambchop – If Not It’ll Just Die

Kurt Wagnerin johtama Lambchop on vaihtoehtocountryn sielukkaimpia yhtyeitä. Yhtyeen yhdestoista albumi, helmikuussa julkaistava Mr. M, on omistettu edesmenneelle Vic Chesnuttille.

http://youtu.be/0VD7JfBnmjE

Lindstrøm – De Javu

Where You Go I Go Too on 2000-luvun harvoja house-mestariteoksia. Sen pohjalta odotukset Hans-PeterMahlanjuoksuttaja #92 Lindstrømin tulevaa albumia kohtaan ovat varsin korkealla. Norjalaisen diskoihmeen helmikuussa julkaistavalta Six Cups of Rebeliltä kuunnellaan funk-henkinen De Javu, jolla norjalainen venyttelee ensimmäisen kerran äänijänteitään.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Alcest – Autre Temps

Ranskalainen Neige on tehnyt musiikkia Alcest-nimellä jo yksitoista vuotta. Les Voyages De L’Âme on bläkkistä ja shoegazingia yhdistelevän synkistely-yhtyeen kolmas albumi ja Autre Temps sen ensimmäinen single. Levyllinen mustaa, myrskyistä ja uneliasta tunnelmointia luvassa tammikuun ensimmäisellä viikolla.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!