Paneminen on mukavaa

Paneminen minun musiikin tahtiin saat minut iloiseksi.

Paneminen minun musiikin tahtiin saat minut iloiseksi.

”Onko Nuorgamilla panomusiikkisoittolistaa?”, kuului kysymys sosiaalisessa mediassa. Ja niinhän se piti todeta, että vaikka olemme fyysisen rakkauden suurlähettiläitä, niin varsinaista panomusiikkilistaa emme ole koskaan julkaisseet. (Kuuman ja kostean r&b -soittarin kyllä.)

”Voisitko sinä tehdä meille sellaisen?”, kuului Nuorgamin vastakysymys ja tässä sitä nyt ollaan, housut nilkoissa.

Soittolistan on koonnut ja johdantotekstin kirjoittanut Nuorgamin lukija nimeltä Nina.

”Paneminen on mukavaa, mutta erityisen mukavaa se on sopivan musiikin luodessa oikeanlaista tunnelmaa. Panobiisit-lista syntyi halusta haluta koko ajan tilanteen vaatimalla tavalla.

Koska kaikissa kunnollisissa tarinoissa on alku, keskikohta ja loppu, näin on myös tässä biisilistassa.  Alussa on tietenkin haluja herättäviä kappaleita. Jos suunnittelet panemista aiemmin tuntemattoman henkilön kanssa, näiden biisien avulla on hyvä vihjata, mitä on mielessä. Jos kyseessä on tuttu kumppani, voi siirtyä suoraan Frank Oceaniin, koska se toimii kuin Robin teinitytöille ja muutamassa minuutissa kumppani on valmis siirtymään tositoimiin Deftonesin tahtiin. Listan loppupäähän on sijoitettu sängyssäkiehnäämismusiikkia, koska kaikkihan tietävät, että panemisen jälkeen jäädään hellimään kumppania vielä ainakin kymmeneksi minuutiksi.

Todellisuudessahan näiden loppupään biisien aikana käydään heittämässä kondomi roskiin, palataan tietokoneelle tsekkaamaan Facebook tai rynnätään suihkuun pesemään spermat pois reisiltä/tisseiltä/naamalta. Niin tai näin, suosittelen kokeilemaan joka tapauksessa.”

 1. Parallel Dance Ensemble – Juices
 2. Kilo Kish – Navy
 3. N.E.R.D. – Hypnotize U
 4. Frank Ocean – Novacane – Explicit Version
 5. Deftones – You’ve Seen The Butcher
 6. Nine Inch Nails – Closer
 7. Yeah Yeah Yeahs – Tick
 8. Garbage – Push It
 9. Lowa Letta – Daughters of Satan
 10. A$AP Rocky – PMW (All I Really Need)
 11. Serge Gainsbourg – Je T’Aime Moi Non Plus
 12. Jessie Ware – Wildest Moments
 13. Rhye – The Fall
 14. The xx – Basic Space
 15. Bikini – American Mourning

Kuuntele tästä.