Viimeiset virret

Ovimies ja muita rumia partoja by Antti Piirainen

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!
Varoitus! Tämä video sisältää Erkki Liikasen, Matti ”Mölli” Keinosen ja elävän aasin!

Jaa-a. Nämä soittolistapaikat jaettiin jo hyvän aikaa sitten, ja kun olin jossain riehumassa, niin en alun perin ollut tekemässä tällaista. Mutta eikös pari päivää sitten vapautunut paikka, joten nyt sitten joku räpellys piti saada aikaan. Omalla teemalla neuvottiin menemään. Vedin eilen perseet, se vaikuttaa tilanteeseen jonkin verran. Innostuin!

Sitten inspiraatio loppui tai mätäni – ei sitä tainnut pahemmin olla missään vaiheessa. Hylättyjä nimiehdotuksia soittolistalle olivat mm. ”Angstaamalla saa pillua”, ”Zeus ratsastaa parsakaalilla Jordan-joelle”, ”Älyämpärin uusia käyttötarkoituksia”, ”Bakteeridemografia”, ”Martta ja nikotiininhuuruinen yö”, ”Haulikkohäät: 20 tulista alkua rakkaustarinalle”, ”Nuorgamin vaikutukset seksielämääni”, ”Gynekologiaa Led Zeppelinin tapaan”, ”Jack Pitchforkianin oikeudenkäynti: kuolevaa ihmistä ei saa hukuttaa The Nationalin levyihin” ja vaikka mitkä muut pöljät.

”Rorschahin polkupyörä” oli vika nimiehdotus minkä tiputin pois, sen vois joskus käyttää johonkin. Näin unta sellaisesta muutama viikko sitten.

Jokaisen kohdalla mietin kuitenkin, että ”ei nyt tuollaista kehtaa” ja kävin tupakalla. Pohdin koko asiaa yleensä ottaen ihan liian paljon. Joten: nyt, sunnuntaina 17. marraskuuta teen soittolistaa darrassa, ja teemana on musertavan tylsä ”mitäs satuinkaan tänään kuuntelemaan”.

Joku saattaa luulla soittolistan olevan jopa jotenkin mietitty. No ei oo. Lojuin sohvalla ja kuuntelin mitä sattuu. Suunnilleen 15 biisin jälkeen tuli henkinen tauko, tein pizzaa ja sitten kuuntelin taas jotain. Kun en saanut parempaa ideaa, katsoin mitä olin kuunnellut viimeisen muutaman tunnin sisään ja heitin se soittolistaksi.

Ei kai siinä sitten muuta. Ai joo, perustan ehkä blogin mihin jatkan kirjoittamista mut ekaks opetteleen kirjoittamaan paremmin – alkaa tylsistyttää kun yleensä teen vaan tosi kuivaa informatiivista tekstiä ja en muista kielioppia. Oon joku huonosti tehty koulukirja tai jotain, ärsyttää. Anyhow, much love! Antti

Ovimies ja muita rumia partoja

1. Gilberto Gil – Miserere Nobis
2. Destroyer – Notorious Lightning
3. Melvin Stewart – Flying Saucer Monologue
4. Peer Günt – Shotgun Wedding
5. MX-80 – Tidal Wave
6. Pere Ubu – Bus Called Happiness
7. Ari Klem – Sademies
8. Mimmi Mustakallio – Borriquito
9. Veikko Lavi – Silakka-apajalla
10. Metro-tytöt – Egon
11. Armando Savini – Buttala A Mare
12. Petula Clark – Christopher Robin at Buckingham Palace
13. Kati Kovacs – Add Mar Uram Az Esot
14. Claudia Mori – Il Principe
15. Serge Gainsbourg – En relisant ta lettre
16. Flying Saucer Attack – My Dreaming Hill
17. Ty Segall Band – I Bought My Eyes
18. The Only Ones – Oh Lucinda (Love Becomes a Habit)
19. Trap Them – Damage Prose
20. Entombed – Out of Hand

Kuuntele soittolista tästä.