Levyraati #5 – tulokset

Ootteko jo odotellut tuloksia? Jukalla se ote vaan lipsuu. Taas tullaan täältä tulospinkan päältä sunnuntaina vaikka piti lauantaina ennen iltasaunaa tulla. Ai ai ai.

Nyt mä taas narisen omiani. Mennään tuloksiin. Tällä kertaa vähiten arvostusta taholtanne sai:

Britney Spears – Criminal 3.11 pistettä

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Ei tykätty, ei, paitsi huumorimusiikkina:

Markus Kahila – 10
”Huilusample nostaa hymyn huulille. Säkeistön täsmäkoukku ”BUM, BuM, Bum, bum” saa aikaiseksi ensimmäisen hörähdyksen. Aseen laukaisua jäljittelevä efekti sanan ”criminal” jälkeen laukaisee huutonaurun. Ihmiset, jos tämä ei ole parasta huumorimusiikkia vuonna 2011, en tiedä mikä on.”

Markus Hilden – 7
”Taas kelpo poplaulu Max Martinilta ja Shellbackilta huilujäljitelmineen. Vaatisi tosin paremman tulkinnan, joten ei oikein sovi Britneyn kaltaiselle tanssivalle nukelle – toisaalta luojan kiitos, ettei tätä kiekaissut sentään epävireisyydessäänkin rakastettava Katy Perry. Ja hassua ettei kukaan ole maininnut melodista yhteyttä Supertrampin Logical Songin kanssa. Lainaaminehan on imartelun asteista korkein, ainakin popissa. Hieman vastustan näiden ”vanhojen” biisien ottamista mukaan, sillä onhan tätäkin diggailtu kuukausitolkulla.”

Eetu Jokela – 1
”MIKÄ VITUN HUILURIFFI? Aiheutti lähinnä epäuskoisia naurunpyrskähdyksiä. Iham helevetin paska. Miten Britnille on voitu antaa näin huono biisi?”

Toiseksi vähiten arvostuksestanne nautti:

Kaija Koo – Kaunis rietas onnellinen – 3.61

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Jukka Niittymaa – 5
”Englanniksi esitettynä ja Manboyn esittämänä tämäkin kappale olisi ihan kiva. Suomeksi ja Kaijakoon esittämänä on vähän nolo, paitsi aikuisille naisille. Ja pudotus kertsistä säkeeseen on yllättävän kömpelö.”

Minna Suhonen – 3
”Nosiisniin, kylhän se jää mieleen. Helppo biisi ja tarpeeks toistoa. Kylhän tuota kuuntelis ilman aivovauriota mut siis ei.”

KOLMANNEKSI TULI:

Ryan Adams – Ashes & Fire – 4.72

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l4VGlkcBtfw

Vesa Rantama – 7
”En sano näin taitavasti tehdylle perinnefolkille ei, vaikka omaperäisyyspisteitä ei satelekaan. Piti tsekata: levylle päätynyt versio ei saavuttanut ihan vastaavaa intensiteettiä, mutta oli hyvään the Band -tyyliin sovitettu. Tykkään.”

Elina Iida Sofia – 4
”Väsynyt folklänkyttely, joka aluksi miellyttää, mutta kolmen minuutin mittaan päästyään kuulostaa ärsyttävän pitkältä.”

Aki Pyykkö – 3
”Jos asuisin maalla, niin olisihan tämän tahtiin kiva puuhastella perunamaalla. Mutta ei tämä nyt ole yhtään Pirkon musiikkia. Kiva paita.”

Toiseksi itsensä tujautti:

9th Wonder – Band Practice pt. 2 feat. Median & Phonte – 5.89

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Arttu Tolonen – 8
”9th Wonderiin on tarttunut pieni siivu Dillan funkkia ja räpeissä on hyvä 90-luvun fiilis. Ei kerro mistään, mutta flow toimii.”

Niina Virtanen – 5
”Pojilla on enemmän asiaa kun minulla keskittymiskykyä kuunnella, vaikka biisi mukavan kompaktiin mittaan on sovitettukin. Jannujen äänet soivat pehmeästi ja taustat keinuttavat rennosti, kyllähän tämän tahtiin voisi nyökytellä päätä eikä olisi niskat kipeänä seuraavana päivänä. Tavallaan olisi parempi jos olisi, voisin siinä tapauksessa jopa muistaa tämän biisin seuraavana päivänä.”

Voiton vei ylivoimaiseen tyyliin:

Feist – How Come You Never Go There – 6.56

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Mynttoni Sinkkone – 8
”Hieman junnaava kappale,mutta pidin kuitenkin kovasti tunnelmasta, jossa oli kivasti blueshenkeä havaittavissa.Tuntuu vaan,että nykyään näitä samalta(hyvältä)kuulostavia naislaulajia on kyllästyttävän paljon.”

Antti Lähde – 7
”Feist ei ole koskaan ihan täysillä kolahtanut. Uusi albumi kuulostaa parin kuuntelun perusteella ihan kivalta. Tässä biisissä on näppärä sovitus ja ihan oikeita melodisia ja rytmisiä koukkuja, joten peukalo kääntyy ylös. Mutta edelleen tämä on jollain tavalla liian sisäsiistiä, että onnistuisi olemaan millään tavalla koskettavaa.”

Jari Mäkelä – 4
”Blääh. Don’t believe the hype.”

Tällä viikolla raati ei tuntunut löytyvän biiseistä mieleisiään. Katsotaan, miten ensi viikolla. Huomenna taas mennään!

Ja hei, tällä viikolla oli vain 18 osallistujaa. Skarpatkaa! Pyytäkää mummot ja serkutkin mukaan raatiin!