Levyraati #19

Of Montreal – Dour Percentage

Kotimaassaan Yhdysvalloissa Top 40 -bändiksi noussut Of Montreal julkaisee jo yhdennentoista studioalbuminsa. Paralytic Stalks julkaistaan 7. helmikuuta, ja sen tuottajana toimi yhtyeen keulahahmo Kevin Barnes apunaan Drew Vanderberg (Deerhunter, Best Coast). Of Montreal aloittaa Euroopan-kiertueensa Tavastialta 16. huhtikuuta.

http://youtu.be/juJ01l92ol4

Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway

Iranilainen Leila Arab tuli tunnetuksi 1990-luvun alkupuolella yhteistyöstään Björkin kanssa. Lontoolaistuneen electronica-artistin neljäs albumi U&I julkaistaan 23. tammikuuta, ja sen useilla kappaleilla kuullaan amerikkalaista Matthew ”Mt.” Simsiä.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Fanfarlo – Shiny Things

Fanfarlon toinen albumi Rooms Filled With Light julkaistaan 27. helmikuuta. Lontoolais-ruotsalaisen indierockyhtye on tehnyt albumin tuottaja Ben Allenin (Animal Collective, Gnarls Barkley) ja äänittäjä David Wrenchin (Bat For Lashes, Beth Orton) kanssa.
Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Sara – Se keinuttaa meitä ajassa

Vaihtoehtometallliyhtye Saran kuudes albumi Se keinuttaa meitä ajassa julkaistaan 7. maaliskuuta. Se on yhtyeen ensimmäinen levy neljään vuoteen. Albumin on tuottanut Jyrki Tuovinen, ja lyriikoihin yhtye on saanut apua Jarkko Martikaiselta.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

The Shins – Simple Song

Indiepopsuosikki The Shinsin neljäs albumi Port of Morrow julkaistaan 20. maaliskuuta. Se on amerikkalaisyhtyeen ensimmäinen albumi viiteen vuoteen ja ensimmäinen, joka julkaistaan Shins-laulaja James Mercerin Aural Apothecary -levymerkillä. Portlandissa äänitetyn albumin on tuottanut Greg Kurstin, jonka nimi löytyi viime vuonna muun muassa Red Hot Chili Peppersin, Foster the Peoplen ja Kelly Clarksonin albumien kansitiedoista.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!

Raadin tuomiot

Anton Majava-Corbijn
Of Montreal – Dour Percentage Ei siitä mihinkään pääse. Taiturimaisuus, irtonainen ote.
6
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway Ei siitä mihinkään pääse.
6
Fanfarlo – Shiny Things Ei siitä mieleen jäänyt kuin ÄLYTTÖMÄN TYPERÄ VIDEO.
4
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa Ei sitten ollut sitä guilty pleasure -elementtiä enää, mikä teki Veden äärelle -levystä just kovan. Taustalauluissa vähän yritystä. Mutta oikeastaan vaan aika tylsä.
4
The Shins – Simple Things Ei siitä mihinkään pääse. Toimii. Mutta minä tykkäsin Broken Bellsistäkin. Mercerin ääni ja laulutyyli on symppiksiä.
7
Arttu Ala-Jokimäki
Of Montreal – Dour Percentage Of Montreal on kyllä parhaat päivänsä jo nähnyt, mutta eihän tätä groovea vastustaakaan voi. Glitteri ja trikoot haisee.
7
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway Mitähän mömmöjä sitä on taas vedetty? Loppupään nostatuksesta lisäpiste.
6
Fanfarlo – Shiny Things Kivoja ääniä mutta missä koukut? En jaksanut loppuun asti.
5
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa Liiaksi vesitettyä ja radio-ystävällistä. Särmä puuttuu.
5
The Shins – Simple Things Perusvarmaa, aavistuksen keskimääräistä heikompaa Shinsiä. Sellaisenaankin jo kuitenkin ihan mukiinmenevää, ja herättää kyllä odotuksen levyä kohtaan.
7
Antoinette Olivia
Of Montreal – Dour Percentage Tämä bändi usein elää tai kuolee riippuen Kevin Barnesin äänen sietokyvystä. Biisi taustalla on kiva - viimeinkin paluu keskittymiskykyyn, yleisen "helvetin tylsä tai 440 eri osaa kappaleessa"-mentaliteetin sijaan. Nyt biisi tosin loppui enkä muista siitä mitään paitsi huilun. "Turhauttavimpia bändejä"-sarjassamme?
5
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway "Kolmetoista tusinassa"-sarjasta päästään irti hindulaistumalla ja kärsimällä ajoittaisia spastisuuden puuskia rytmiraitaa ideoidessa.
7
Fanfarlo – Shiny Things Ensin mietin että kummallisen persoonatonta. Kannustaa vedenjuontiin mutta onneksi jotain koukkua. Lopussa jo diggailin menoa.
7
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa Melkoisia ennakkoluuloja vastaan mun tapauksessa saavat taistella. Lyriikkaa hieman väistelen mutta poljento yllättää positiivisesti. Ylpeys: spit or swallow?
6
The Shins – Simple Things En vaan vieläkään oikein jaksa tätä bändiä. Jotenkin yhdentekevää. Blaargh blarrhra glaar.
3
Matias Klemola
Of Montreal – Dour Percentage Vuosituhannen paras pop-yhtye ei petä.
10
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway Ihan hirveetä paskaa. Onneksi ei tullu päänsärkyä.
1
Fanfarlo – Shiny Things Täysin yhdentekevä biisi ja video.
2
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa Hyi.
1
The Shins – Simple Things Shins on aina perusturvallista poppia. Sääli että Shins tuskin enää tekee toista Chutes Too Narrowia.
7
Juha Tuominen
Of Montreal – Dour Percentage En tunne bändin muuta tuotantoa mut veikkaan että uutta suuntaa on haettu. Kivasti kirkkaissa väreissä polveileva viisu pianoineen ja huiluineen virkistää muttei jää mieleen. Ehkä aivan oivallinen levyn täytebiisi.
7
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway Tyhjä. Ehkä joku tykkää? Kovin on vaikee kuvitella.
1
Fanfarlo – Shiny Things En jaksanu kuunnella loppuun. Ei tarjoa mitään uutta. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.
4
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa Pikkukiva biisi ihan kivoilla sanoituksilla. Kovin on köyhää nyt tää anti.
5
The Shins – Simple Things Tässä on ihana äänimaailma, heliseviä ja kaikuvia juttuja ja sanoitukset vahvistaa kuvaa edelleen. Hyvä kokonaisuus.
7
Antti Lähde
Of Montreal – Dour Percentage Musiikkia, jota voisi kuvitella kuulevansa esimerkiksi Electric Light Orchestra -dokumentissa. Hyvä!
8
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway Kovasti lupaavasti käynnistyy, mutta loppupuolen ADHD-kaaos ei innosta.
5
Fanfarlo – Shiny Things Oikein asiallinen indiepoprockvetäisy, joka ihastuttaa vaivattomalla dynaamisuudellaan. Ihan oikea kertosäe ja kivasti vellovaa kitaraa. Albumia odotellessa.
8
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa Sara lipuu yhä vahvemmin kohti Radio Nova -henkistä suomipoppia. Mikäs siinä, mutta ainakin tästä kädenlämpöisestä rallatuksesta jää uupumaan aika iso osa siitä omaperäisyydestä, jota bändin musiikissa on parhaimmillaan ollut. Kattellaan.
5
The Shins – Simple Things The Shins on parhaina hetkinään aivan briljantti yhtye. Tälläkin kertaa James Mercerin laulumelodiassa on sellaista kulmaa ja kaarrosta, ettei kenelläkään muulla, vaikka suoraviivaisen ja häpeilemättömän eeppisen stadion-indien hengessä mennäänkin. Symmetrian nimissä tällekin kahdeksan, niin tulee kaunis rivi.
8
Lauri Ojanen
Of Montreal – Dour Percentage Hauska biisi, mutta ei jätä yhtään mitään mieleen. Barnesin falsetti tosin on komeaa kuunneltavaa.
6
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway Kilkattaa, säksättää ja toistaa. Missä se itse biisi on?
2
Fanfarlo – Shiny Things Mukava rytmi ja bassokuvio, mutta tarvisi paremman koukun. Nyt jätti haalean jälkimaun.
7
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa Oikein kelpoa radiopoppista. Toki tästä kaikki Saran musiikissa aiemmin ollut särmä puuttuu, mutta eivät ainakaan vielä ole laimenneet aivan sietämättömän pliisuksi.
7
The Shins – Simple Things Mercerin ääni on aina sydäntä pakahduttavan sympaattinen, mutta miksi tehdä The Shinsin nimissä paisunutta poppia? Toivottavasti koko levy ei ole yhtä tylsää pöhöä.
6
Oskari Onninen
Of Montreal – Dour Percentage Vaikka of Montreal on tehnyt ehkä vuosituhannen viihdyttävintä jacksonpollockiaanista pop-musiikkia, nyt äänimaaliroiskeilla on selvät maalinsa. Kiva kuulla tätäkin puolta, koska Kevin Barnes on parhaimmillaan upea klassisten pop-biisien raapustaja. Olin jo kehumassa kertsiä, kunnes aloin miettiä, mikä näistä biisin osista se on. Anyway puolestatoista minuutista lähtevä pätkä on ihanuutta. ELO ja ABBA mainittu.
7
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway Kunniamaininta Polyfonian ystävät ry:ltä, vaikka loppua kohti mennessä tulee olo, että vähemmän olisi ollut enemmän.
6
Fanfarlo – Shiny Things Ennen tätä ainut syy tykkäillä Fanfarlosta tuntui olevan, että nämä olivat TRVE INDIE ja muuta ihanaa. Mutta nyt osuu, osien kierrätys ja kasvatus halailevat toisiaan ihanasti. Laitoin pisteet lasiin ennen vikaa kertsiä ja odotin sen nousevan horjahtelevaan Arcade Fire -stadionpompösiaan. En silti jaksa pudottaa takaisin kasiin.
9
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa Fanfarlon perään kuunneltuna soundi on aivan kamala. Selkeästi tuotettu, mutta väärällä tavalla. Nyanssit jääneet studioon. Niin jenkkimeno, että meni useampi säe tajuta, että nää laulaa suomeksi. Tässä kiteytyy aika hyvin se, miksi en kuuntele radiota juuri yhtään. Ihan eri bändi kuin se Sara, joka yllätti edellislevyllään todella positiivisesti.
2
The Shins – Simple Things Tää bändi on aina kuulostanut levynkansiensa väreiltä: beigeltä, vaalean siniharmaalta ja epäsaturoidun kirkkaalta. Samoin mulla on Mercerin laulutaipumuksia vastaan jotain hyvin perustavanlaatuista. Näin isoilla koukuilla pyörittävä stadionindie on idean tasolla houkutteleva, mutta yleisshinsiäänisesti harmiton tämäkin on. Vaaraa tuo vaan säkeistön tilukitarakuvio. Siitä lisäpiste siis!
5
Valtteri Vääri
Of Montreal – Dour Percentage Ainiin tääkin bändi oli olemassa. Oon sivuuttanu pari viime levyä ihan täysin. Tän uuden vois tsekkaa, vaikka ei tämä biisi täysin vakuutakaan.
6
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway Vai että semmosta läpsyttelyä.
4
Fanfarlo – Shiny Things Oikeestaan aika jees. Ei ehkä kovin memorable, mutta kivat soundit ja kertsikin ihan kiva.
7
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa Veden Äärelle -levyssä oli jotain todella vastustamatonta. Ehkä ne oli ne jylhät kertsit ja todella tasaisen hyvä biisimateriaali ehkä yhtä tai kahta raitaa lukuunottamatta. Tämä biisi ei säväyttänyt.
4
The Shins – Simple Things The Shins oli mun ehdoton lemppari kahden ekan levynsä aikoihin. Aika paljon jykevämmäksi on sointi muuttunut kymmenessä vuodessa, mutta Mercerin melodiantaju ei oo onneksi kadonnut minnekään. Tykkään.
8
Ville Anttonen
Of Montreal – Dour Percentage biisi loppui enkä muista siitä enää mitään. ei se ihan paska kai ollut joten annetaan vaiks 5
5
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway sähäkät soundit mutten ihan kauheasti innostunut
6
Fanfarlo – Shiny Things alku kuulosti jännältä ja sitten se sillee lässähti
5
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa ei ollenkaan parhaasta päästä bändin tuotantoa mutta ihan ok. hädintuskin plussan puolelle
6
The Shins – Simple Things ihan kiva muttei nyt vaan tunnu mikään miltään
6
Jukka Kuusisto
Of Montreal – Dour Percentage Mukavan monipuolista musiikkia, mutta hiukan lisää särmää kaivattaisiin etenkin laulupuolelle.
6
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway Yksi tarttuva melodiapätkä, mutta muuten ei oikein löytynyt punaista lankaa.
3
Fanfarlo – Shiny Things Video vei huomion. Kappale oli siis vähän tylsä.
4
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa Olipas yllättävän kevyttä kamaa. Perushyvä kappale.
8
The Shins – Simple Things Ihan kiva.
6
Milla Suomalainen
Of Montreal – Dour Percentage Ristiriitaiset fiilikset, oli hyvää mutta ehkä liikaa sitä huonoa. En ole tarpeeksi aikuinen tämmöseen musiikkiin.
4
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway En tajunnu.
2
Fanfarlo – Shiny Things En vähennä pisteitä huonosta videosta, biisi itsessään kun oli niin kiva. Tämmösestä musiikista tulee aina hyvä mieli.
8
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa Se osa minusta joka rakastaa ylisiloiteltua, muovista kertakäyttömusiikkia, piti tästä. Loppuosa minusta häpesi kun nyökyttelin kitaroille. Mitä tähän nyt sanoisi? Meh.
4
The Shins – Simple Things Oi. Kylmät väreet. Ja nyt kyllä korjaan noita muita pisteitä alaspäin koska näin, näin se pitää tehdä. Tää on vaan yksinkertainen laulu mut hei, juostaan alasti pihalle, tanssitaan pöydillä, rakastetetaan kaikkia!
9
Markus Kahila
Of Montreal – Dour Percentage Onko suomessa sopivaa käännöstä englanninkieliselle sanalle "zany"? Pikainen verkkosurffailu nostaa esiin käännöksen "Amusingly unconventional and idiosyncratic". Kohtaamistani tosielämän käyttöyhteyksistä mielestäni sopivampi käännös olisi kuitenkin "toimintaa joka herättää vastustamatonta halua vetää toimijaa völittömästi turpaan". Tämä kuvaus sopii myös kyseiseen musiikkiin.
3
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway Ja lisää häröilyä. Taustat ovat itse asiassa rytmillisesti aika mielenkiintoiset, mutta laulaja yrittää kaikkensa ollakseen kiinnostumatta. Vastakohdat kumittavat toisensa, ja lopputulos on kuin riisikakku - kevyt, mauton ja helposti sulava.
5
Fanfarlo – Shiny Things Laulaja kuulostaa Aarktican Jon DeRosalta, jopa niinkin paljon että piti googlailla tarkemmin orkesterin henkilöstöä. Tämähän on ihan kelpo poppia, kauniita koukkuja ja äänimaisemia. Vaikka maailma ei järisekään, kyllä tämä satunnaisessa kuuntelussa menee mukavasti. Liimanaama sanoo ihan kiva ja antaa seiskan.
7
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa Kotimaisella rokurollilla ei ole mitään asiaa olla niin hyvää kuin Saran edellinen plätty "Veden Äärelle" parhaimmillaan oli, joten odotukset uudelle ovat olleet korkealla. Tämä viisu ei ainakaan vielä lupauksia lunasta, ensivaikutelma on ookoo mutta ei sitä enempää. En tiedä, ehkä tämä elää albumikokonaisuudessa paremmin. Toivossa on hyvä elää. Monille muille bändeille antaisi tästä mielihyvin kuutosen, mutta tämä orkesteri menee toisinaan yhdelletoista.
5
The Shins – Simple Things Genre: Äkkiväärä pop. Toinen kuuntelukerta avaa pakettia hieman, ja hienous löytyy etäisesti country-western -henkisestä kertosäkeestä. Vaatii itselleni hieman purkamista päästä tästä jyvälle, mutta hyvin tehdylle musiikille on aina tilaa.
7
Mynttoni Sinkkone
Of Montreal – Dour Percentage
7
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway
3
Fanfarlo – Shiny Things
6
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa
3
The Shins – Simple Things Simply the best.
8
Mikael Johannes Mattila
Of Montreal – Dour Percentage Ekaksi oli vähän vaikea sanoa onko tämä vain Bee Geesiä abbamaisen karnevaalin läpi suodatettuna. Massiivisempaa, mutta samalla suoraviivaisempaa ilmettä mitä yleensä olen tottunut näiltä kuulemaan. Ehkä turhan täyteen ängetty sovitus, mutta onnistuu valtavasta lähdeviittausmäärästään olemaan ihan mukava pop-biisi ja raadin selkeästi mielenkiintoisin veto. Rullaa hyvin eteenpäin ja soundimaailma mukavan hengittävä.
8
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway Heh, video oli aika synesteettinen tulkinta biisistä. Tämähän nimittäin kuulostaa nykivästi eteenpäin liikkuvilta sähköhäkkyröiltä. Ei yllätä, että yhteistyötä on Björkin kanssa ollut. Kaikessa outoudessaan jätti silti vähän mitäänsanomattoman maun. Toteutus hyvä, biisi tylsä.
4
Fanfarlo – Shiny Things Aika "lontoolais-ruotsalaiseltahan" tämä kuulosti. Helisevää laajakangasindietä, josta nyt ei vain sen kummoisempaa otetta saa. Sen sijaan video vei mielenkiintoni: tuli vähän mieleen joku Black Swanissakin käsitelty teema, jossa naisvoimistelijat tai -tanssijat ovat nuorta, mammojen ja pappojen kertakäyttötavaraa. Videolle suuremmat pointsit.
6
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa Se on kyllä jännä miten juuri tältä soundaavalta kitarapop oli vielä puoli vuosikymmentä sitten nousevaa marginaalia, kun nyt se on mitä sopivinta mainosradiokamaa. Toki oma tekijänsä on puleeratumpi soundi, joka tosin jättää laulun jonnekin äänivallien perukoille - epäsopivalla tavalla tosin. Hukkuu radiovirtaan.
3
The Shins – Simple Things Äh, mä en vaan oikein jaksa syttyä tästä näennäisen maailmojasyleilevästä neutralmilkhotel-potenssiin-2-soundaavasta ilmaisusta. Nuo kaikuvat kitarajutut kuulostivat hyviltä ehkä jossain GY!BE:n levyillä kymmenen vuotta sitten, mutta kikka on tätä nykyä liian käytetty. Onneksi kertsi pelastaa, siinä oli jotain viehättävää AOR-meininkiä.
5
Mandy Masi Mänty
Of Montreal – Dour Percentage
5
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway
5
Fanfarlo – Shiny Things
5
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa tosi ihana biisi
5
The Shins – Simple Things
5
Milla Pasanen
Of Montreal – Dour Percentage ihan hyvä:)
5
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway
5
Fanfarlo – Shiny Things
5
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa Tykkään niin paljon tästä . ja uutta saraa on kyllä odotettu ! :) ja Tää kolahti heti kun sen kuuli ekan kerran.
5
The Shins – Simple Things
5
Annastiina Airaksinen
Of Montreal – Dour Percentage Oho, olipa simpsakka alku ja piristävät huilusoolot. Kesäisen rallattelevaa, mutta se ihan viimeinen koukku jäi nyt tarttumatta.
7
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway Olipa harvinaisen ärsyttävä biisi. Vinkuu liikaa. Joku pilkahdus siinä kuitenkin saa antamaan jopa kakkosen.
2
Fanfarlo – Shiny Things Johtuneeko tuottajasta, kun on yhtä lempeää ja avaraa kuin Bat For Lashesilla. Videon omituiset loppukohtaukset ei ihan napannu.
8
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa Jopas on tiukkaan tarttunut tuo "metalliyhtye" Saraan. Edellisalbumilla metalli oli kyllä jo melko lailla karistettu ja tämä lupaa tulevasta albumista vieläkin pehmeämpää. Suuri pistelisä akustisesta kitarasta, enää ei mennä niin koneiden ehdoilla. En ihan saa lyriikoista otetta, mutta propsit siitä, että tässä ei ole jankuttavaa radiohittikertsiä. Saran fani vuodesta 2002 on äärimmäisen tyytyväinen, mutta tietää, että vieläkin sykähdyttävämpää on luvassa. Maaliskuuta ootellessa.
8
The Shins – Simple Things Jes, eläväisempää Shinsiä, mitä odotin. Laulutyylistä ei voi olla tykkäämättä.
8
Tanja Oksa
Of Montreal – Dour Percentage Ei tää Of Montreal oo ikinä oikein tehnyt minuun mitään vaikutusta, joitain biisejä mulle on soitettu (kun ne on niin loistavia), mutta en muista niistä nyt yhtäkään. Tää on tämmönen 2000-luvun Bee Gees, ei ihan niin ilmeisen disko kuin alkuperäinen BG. Ja noi huilut on mun mielestä ihan kauheet, yhdistettynä epävireisiin luikautuksiin. En mie tätä.
5
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway Mitä tää video yrittää kertoa mulle? Oon hämmentynyt ja pikkasen myös ahdistunut. Oliks täs joku biisikin? Ai joo, siinä hoettiin sitä "Love you anyway". Sorry, the feeling's not mutual.
2
Fanfarlo – Shiny Things (En uskalla enää katsoa videoita). Tällä laulajalla on aluksi vähän samanlainen äänenväri kuin Damon Albarnilla, mut ei niin ihana. Tää biisi nyt on aika perusmötkö ja tulee pikkasen U2 mieleen (eikä se oo hyvä juttu). En mie kyllä tätäkään.
4
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa Myötähäpeää. "Kaikki virtaa lävitseni kuin putous, oooooh". Tää alkaa olla Hra. Ylpön tasoista lyriikkaa. Aika pehmeää vaihtoehtometallia, ihmeellinen töksäytys-lopetus. Tätä mie en nyt ainakaan!
1
The Shins – Simple Things Kyllä tää oli mulle pettymys. Odotukset uuden the Shinsin suhteen oli aika korkeella, koska Wincing the Night Awayllä oli jokunen törkeän hieno biisi. Kertsi on tässäkin tarttuva, mut muuten biisi on tosi keskinkertainen. Höh. Laulutyylistä tykkään minäkin, mutta jää tämä tosi kauan the Shinsin parhaista. Tän Levarin voittaja, mutta ei sillä voi hirveesti leuhkia, kun muut biisit oli niin huonoja.
6
Joonas Hernesaho
Of Montreal – Dour Percentage
5
Leila feat. Mt. Sims – (Disappointed Cloud) Anyway
6
Fanfarlo – Shiny Things
6
Sara – Se keinuttaa meitä ajassa
9
The Shins – Simple Things
7