Rotting Christ – Kata Ton Daimona Eaytoy

Season of Mist

Hyvää pääsiäistä.

Hyvää pääsiäistä.

Black metal -yhtye Rotting Christin yhdestoista albumi herättää muistoja lukioajoista.

RottingKansiSe tapahtui yhtenä jouluna, kun minä olin vielä lukiossa.

Silloisen kaverini vanhemmat olivat poissa kotoa. Me kokoonnuimme tyhjillään olleeseen omakotitaloon juomaan kaljaa ja saunomaan. Meitä taisi olla kymmenkunta siellä. Mukana ei ollut yhtään tyttöä tietenkään, koska olimme siinä herkässä iässä, jossa vastakkaisen sukupuolen läsnäolo sotkee järjenjuoksun.

Oluita oli juotu kai muutamia, kun yksi meistä sai idean. Mennään ulos ja poseerataan kameralle kuin norjalaiset black metal -muusikot. Ollaan ilman paitaa, irvistetään ja näytetään kameralle pirunsarvi-käsimerkkiä. Ollaan niin kuin Emperor. Ollaan niin kuin Immortal.

Minua ei kiinnostanut. Pakkastakin oli parikymmentä astetta. Mutta sinne ne minun kaverini menivät, paljasjaloin lumihankeen esiintymään kameralle. Reilussa viidessä minuutissa he tulivat sisään leveästi virnistäen ja pakkasen puremat rintakehät punaisina kiiltäen.

Seisoin kavereideni selän takana, kun he katsoivat ottamiaan kuvia digikamerasta.

Nauroin mukana ja avasin kaljan.

Sitten me menimme saunaan.

?? Tekstissä mainittuja illanistujaisia isännöinyt mies on tätä nykyä naimisissa. Hänellä on kaksi lasta. Tekstin kirjoittaja ei ole naimisissa, eikä hänellä ole lapsia.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!