Uskomaton by:Larm-kilpailu!

bylarm_final_lineup

Älä ole palikka, osallistu kilpailuun.

Norjan Oslossa järjestettävä by:Larm on Pohjoismaiden tärkeimpiä musiikkialan tapahtumia. Kolme päivää keikkoja, puheita, seminaareja ja kaikkea muuta. Esiintyjiä on kymmeniä Turbonegrosta koviin suomalaisiin.  Katso koko aikataulu täältä.

Suomalainen (musa)bloggari, nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tuota kaikkea. by:Larm yhteistyössä Nuorgamin kanssa julistaa uskomattoman kilpailun, jonka voittaja pääsee Osloon!

Voittajan tehtävänä on vain ja yksinkertaisesti tehdä sitä, mitä parhaiten osaa: blogata by:Larmin tapahtumista omaan blogiinsa! Matkat, asumiset ja liput kustannetaan.

Osallistu kilpailuun näin:
Kerro tämän artikkelin kommentteihin yhdellä lauseella, miksi juuri sinut pitäisi lähettää bloggaamaan by:Larmiin? Älä unohda liittää mukaan blogisi osoitetta. 

by:Larm valitsee ehdokkaiden joukosta voittajan yhdessä Nuorgamin kanssa. Valinnassa otetaan huomioon kilpailuvastauksen lisäksi osallistujan blogin välittämä fiilis. Voittajan pitää olla vähintään 18-vuotias. Lohdutuspalkintona arvotaan avecillisiä lippuja LCMDF:n ja Phantomin keikalle Tavastialle 6.2.2013. Molemmat muuten esiintyvät myös by:Larmissa!

KILPAILU OHI! Nuorgamin, by:Larmin ja tapahtuman Suomen yhteistyökumppanin We Jazzin raati kävi ehdokkaat tieteellisesti läpi arvioiden kolmea muuttujaa: ajankohtaisuus, yleinen kiinnostavuus ja musasisältö. Voiton vei All Ears -blogi. Onnittelut!

Lisäksi arvottiin neljä avecillista lippua LCMDF:n ja Phantomin keikalle. Ne voittivat:
We Never Stood A Change
No You Girls Never Know
Alternative Fingerprint
Title Track

Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille osallistujille!