Nuorgamin printti – tule mukaan!

Ostaisitko tältä brändiltä paperia?

Ostaisitko tältä brändiltä paperia?

Kyllä, totta se on. Nuorgam julkaisee lehden. Jos sinä haluat.

MESENOINTI ON PÄÄTTYT! LEHTI MYYTIIN LOPPUUN! KIITOS KAIKILLE OSTANEILLE. LEHTI ILMESTYY HUHTIKUUSSA!

Alla virallinen lehdistötiedote.

Kiitos jos olet mukana!

Tiedote 22.2.2013

Julkaisuvapaa heti

Lähes kaksi vuotta suomalaista musiikkijournalismia piristänyt, Vuoden verkkomediana palkittu Nuorgam julkaisee yhteisörahoitetun lehden. Kyseessä on ainutkertainen tapahtuma. Nuorgamin printtiä painetaan tasan yksi numero, 1 000 kappaleen painos, jota myydään ainoastaan ennakkomyyntinä 25 euron kappalehintaan.

Nuorgamin tavoitteena on tehdä kaikkien aikojen paras suomalainen musiikin alan lehti.

”Haluamme tehdä premium-tuotteen, musiikkilehtien Kantarelli-maljakon. Printtijulkaisun, jota lukija lukemisen jälkeen haluaa säilyttää kirjahyllyssä viskipullon ja Pave Maijas -boksin välissä”, sanoo Nuorgamin vastaava toimittaja Matti Markkola.

Lehti rahoitetaan joukkorahoituksena Suomen ensimmäisen yhteisörahoituspalvelun, Mesenaatin kautta. Yhteisörahoitus tarkoittaa sitä, että yksityiset ihmiset osallistuvat lehden tuotantokustannuksiin rahoittamalla lehden julkaisun etukäteen.

Nuorgamin lehti on minimitavoitteeltaan Mesenaatin toistaiseksi suurin projekti. Tavoitteena on saada projektille yli 500 rahoittajaa ja yli 13 000 euroa. Keräysaika on kolme viikkoa. Jos minimitavoite saadaan kasaan, ilmestyy lehti huhtikuussa 2013. Muussa tapauksessa kaikki sitoumukset raukeavat ja varat palautuvat rahoittajille.

Nuorgamin lehden tekoon osallistuvat sivustolle kirjoittavat toimittajat sekä valikoidut kotimaiset valokuvaajat ja kuvittajat. Nuorgamin lehden visuaalisesta ilmeestä vastaa monista projekteistaan palkittu Kasino Creative Studion AD Pekka Toivonen.

Nuorgamin printin sisältö koostuu parhaista musiikkimedian sivuilla julkaistuista artikkeleista, mutta kyse ei ole pelkästään Greatest Hits -kokoelmasta. Lehteä varten tuotetaan myös runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia.

Vapaaehtoisvoimin pyörivä Nuorgam on Suomen suosituin vain verkossa toimiva musiikkimedia. Kahden vuoden aikana Nuorgam on julkaissut verkkosivuillaan yli 2 600 artikkelia ja käyntejä sivustolla on ollut yli puolitoistamiljoonaa.

Nuorgamin projekti Mesenaatin sivuilla.

Mesenaatin sivut.

Lisätiedot:

Matti Markkola, Nuorgamin vastaava toimittaja

[matti@nrgm.fi]

050 3549 303