Nuorgam on numero yksi

Kaikki itseään kunnioittavat mediat julkaisevat vuoden vaihtuessa itsekehuartikkelin saavutuksistaan. Nuorgam ei tee tässä poikkeusta. On aika katsoa menneeseen vuoteen numeroiden valossa.

205 883

yksilöityä kävijää vieraili sivuillamme 1.4.–31.12.2011 välisenä aikana.

75 832

kertaa on ladattu joka arkipäivä ilmestyvää Tomi Palsan Giffaa hei -sarjaa. Kaikkien aikojen katsotuin Giffaa on Anna Abreu.  Sadan Giffaan kohdalla kysyimme teiltä teidän suosikki-giffaatanne. Voiton vei Wayne Coyne pallossa.

Kymmeniä tuhansia

katselukertoja keräsi kesän suursarjamme, Top 100 mahlanjuoksuttajat – 2000-luvun nerot, jossa voiton veivät Mika Rättö ja Jussi Lehtisalo. Never Forget: Huijasimme teitä alkuun Lordin voitolla.

13 270

yksilöityä kävijää keräsi kaikkien aikojen luetuin juttumme Viisi alkoholisointuneinta kotimaista hardcorepunk-pioneeria. Vain kiljupönikän verran häviää Maailman poliittisesti epäkorrekteimmat bändit. Rappio kiinnostaa, voisi sanoa.

4 941

uniikkia kävijää on kerännut luetuin, Scandinavian Music Groupin Manner-levystä tehty kritiikkimme. Toiseksi luetuin kritiikki on Mannan Shackles-levystä tehty. Molemmissa myös artistit osallistuivat kritiikin synnyttämään keskusteluun, mitä suuresti arvostamme.

3 944

kommenttia on jätetty sivuillemme. Eniten kommentoitu juttu, kun kilpailuartikkeleita ei lasketa, on Nuorgamin suuri bändilempinimisanakirja, jota on kommentoitu 102 kertaa.

3 534

on Facebook-faniemme määrä tällä hetkellä. 1076 teistä ilmoittaa kotipaikakseen Helsingin, 330 Tampereen. 19 suosituimman paikkakunnan joukkoon ei mahdu Nuorgam. Tervetuloa mukaan!

1 835

kertaa on katsottu suosituin YouTube-videomme, Jarkko Martikaisen Rauno Rokkaa.

1 148

on määrä, jonka julkaisimme artikkeleita vuonna 2011. Se tarkoittaa pyöristettynä neljää artikkelia päivässä. Ylpeänä voimme todeta olevamme musiikkimedia, joka julkaisi uutta materiaalia myös pääsiäisenä, juhannuksena ja jouluna.

Katso kaikki Nuorgamissa julkaistut jutut täältä. 
Muista myös hyödytön, mutta retee tägipilvemme!

659

on Twitter-seuraajiemme määrä tällä hetkellä. Tervetuloa mukaan! 

270

on vuoden vaihteeseen mennessä julkaistujen popklassikoiden määrä. Popklassikoiden esittely aloitettiin vuodesta 1976. Tällä hetkellä mennään vuodessa 1985.

77

on Nuorgamin tähän mennessä julkaisemien soittolistojen määrä. Suurimman osan niistä löydät täältä. Tilatuin soittolistamme on 2000-luvun nerot -soittolistamme, 114 tilaajaa. Hyvänä kakkosena AORGAM-lista.

73

eri ihmistä on tuottanut sisältöä Nuorgamin sivuille, kaikki ilman rahallista palkkiota. Kiitos teille kaikille!

13

kertaa olemme vaihtaneet logomme, esimerkiksi lätkän MM-kisojen, Gay Priden, Primavera Soundin ja Record Store Dayn kunniaksi. Kaikki logomuunnokset on tehnyt Sami Nieminen. Alkuperäisen logon on suunnitellut Kimmo K. Koskinen.

9

kertaa on suurin määrä, mitä yksi yhtye tai artisti on esiintynyt artikkeleissamme. Tilastoa johtaa tällä hetkellä Regina.  Toisena kahdeksalla merkinnällä on useita eri artisteja ja yhtyeitä, kuten Chisu, New Order ja Prince.

6.92

pisteellä pidetään tällä hetkellä kärkipaikkaan Levyraadissamme. Johdossa on Chairliftin Amanaemonesia.

6:02

on keskimääräinen sivuilla käytetty aika Remember Every Moment – jäähyväiset R.E.M.-yhtyeelle -artikkelisivulla. Se on eniten yksittäiselle artikkelille.

1.4.2012

Nuorgam täyttää vuoden! 5.4.2012 vietetään Nuorgamin syntymäpäiväjuhlia helsinkiläisessä baarissa. Hauskaa tiedossa! Liity faniksemme ja/tai seuraajaksemme, niin pysyt kärryillä synttäribileistä ja muista tulevista tapahtumista ja tempauksistamme!

Nuorgam tori iloitsee vilpittömästi saavuttamistaan lukemista. Kiitos teille kaikille, lukijat ja tekijät!