Nuorgam jatkaa toimintaansa kuukauden ajan

Se ei ole comeback. Se on Uusi loppu. The New RIP.

Marraskuussa 2013 toimintansa lopettanut musiikkimedia NRGM [Nuorgam] lopettaa taas toimintansa. Ennen uutta loppuaan Nuorgam aktivoituu kuukauden ajaksi 1.5.–31.5.2018.

Toukokuussa 2018 Nuorgam jatkaa toimintaansa siitä, mihin se viimeksi lopetti. Kuukauden ajan musiikkimedia julkaisee Nuorgamin nettisivuilla [nrgm.fi, missä parhaillaan olet] musiikkiaiheisia artikkeleita. Myös Nuorgamin Facebook– ja Twitter-tilit ovat toiminnassa toukokuun 2018 ajan.

Nuorgam lopettaa toimintansa uudelleen 31.5.2018.

Muistutus Jonneille

Nuorgam oli huhtikuusta 2011 marraskuuhun 2013 toiminut riippumaton ja itsenäinen musiikkimedia, joka tuli tunnetuksi laadukkaasti toteutusta musiikkijournalismistaan, kuten hittejä vuosien varrelta esitelleestä Popklassikot-sarjastaan, kotimaiselle musiikille omistetuista Suomipopin valkeat helmet -artikkeleistaan sekä kritiikeistä, soittolistoista ja artistihaastatteluista.

Giffaa hei

Nuorgamin toiminta oli taloudellista hyötyä tavoittelematonta. Sen vapaaehtoiseen tekijäjoukkoon kuului yli sata henkilöä, jotka tuottivat sivustolle yli 3 000 musiikkaiheista artikkelia.

Nuorgam valittiin Vuoden verkkomediaksi Musiikki ja media -tapahtumassa vuonna 2012. Nuorgam julkaisi yhden numeron yhteisörahoitettua printtilehteä nimeltä Nuorgamin Printti. Nuorgam tuotti myös ohjelmaa muun muassa Flow- ja Kuudes Aisti -festivaaleille.

Nuorgam lopetti toimintansa 31.11.2013. Sen jälkeen Nuorgamin sisältö ja serverin ylläpito lahjoitettiin Helsingin kaupunginkirjastolle. Tämä oli ensimmäinen kerta Helsingin kaupunginkirjaston historiassa, kun se otti vastaan digitaalista sisältöä.

Toukokuuta 2018 odotellessa voit lukea jotain yli Nuorgamin yli 3 000:sta julkaistusta artikkelista. Voit hakea artikkeleita esimerkiksi painamalla Nuorgamin sivuilta nappia “satunnainen”, joka arpoo artikkelin luettavaksesi.

Jos haluat, voit jakaa tämän artikkelin ystävällesi ja kertoa heillekin, kuinka Nuorgam jatkaa toimintaansa kuukauden ajan toukokuussa 2018. Tervetuloa myös Nuorgamin FB-sivujen tykkääjäksi ja Twitter-seuraajaksi.