Maailmanensi-ilta: Pariisin kevät: Saari -video

Nuorgam ylpeänä ensiesittää, mahlajuoksuttajaksi luokittelemansa Arto Tuunelan johtaman Pariisin kevään uunituore Saari-musiikkivideo. Maailmanensi-ilta!

[pkvideo]

Ilari Kivelä (koskettimet, taustalaulu) kertoo videosta:

”Rakastettavan hullu, ennakkoluuloton ja idearikas musiikkivideomies Hannu Aukia kertoi meille ideansa ja ostimme sen jotakuinkin heti, varsinkin niiltä osin, että kuvauksia tehtäisiin Kanarialla. Tässä vaiheessa luulimme pääsevämme mukaan. Lopputulos on metodeista huolimatta tai varmaankin oikeammin juuri niiden ansiosta todella hyvä, tiivis, kiva ja kuvallisesti ensiluokkainen. Lisäksi sen teemat sopivat kappaleen vastaaviin. Orkesterinkin jäsenet on saatu näyttämään – hieman karrikoidusti ja kummelisti – hyviltä.

Kiitoksemme Hannun lisäksi kuvaaja Anton Verholle ja näyttelijälöytö Lasse Lindbergille, jonka kohdalla casting-osasto on tehnyt erinomaista työtä. Nautitaas.”

Ohjaaja Hannu Aukia kommentoi tekstiviestitse: ”Teologina koen kiinnostavaksi elämän ja kuoleman rajan eli limbon tarkastelun. Kanarialla oli 26 astetta lämmintä, kävin surfaamassa.”

Mitä mieltä sinä olet Pariisin kevään uudesta musiikkivideosta? Anna kommenttisi!

Pariisin kevät Kaikki on satua -levynjulkaisukeikka Nosturissa 2.3.2012.