Maailman Hienoin Ruisrock-veikkaus – väliaikapiste #3

Marraskuun lopussa käyntiin polkaisemamme Maailman Hienoimman Ruisrock-veikkauksen kärkipaikalla keikkuu edelleen kilpailua kahdella ensimmäisellä väliaikapisteellä johtanut Antti Hietala, mutta hänen rinnalleen on noussut neljä muutakin veikkaajaa.

Kärkipaikalle vaaditaan tälle hetkellä 11 pistettä. Tämän päivän kymmenen kotimaisen artistijulkistuksen jälkeen pistemäärään nousivat Ville Aarnio ja Tatu Virta. Ensimmäisen kupongista löytyi Stig, jälkimmäisen puolestaan Gracias.

Päivän kymmenestä uudesta kiinnityksestä neljää ei löytynyt yhdenkään veikkaajan kaavakkeesta: Zebra & Snakea, Antero Lindgreniä, Mikko Joensuuta tai huutomerkillä varustettua Stockersia.

Muista esiintyjistä Pasa oli mainittu 10, Gracias 8, Black Twig, Burning Hearts sekä Ruudolf & Karri Koira 4 ja Stig 3 kertaa.

Aarnion ja Virran nousun lisäksi kärjessä tapahtui varsin maltillisesti muutoksia: Jarmo Niva, Jaakko Siitonen ja Niklas Salonen nousivat yhdeksästä pisteestä kymmeneen, jossa on tällä hetkellä 17 veikkaajaa.

Maailman Hienoin Ruisrock-veikkaus (tilanne 26.4.2012):

1.–5. Ville Aarnio
Antti Hietala
Emmi Kielo
Henri J. Saarinen
Tatu Virta, 11 p.

6.–22. Jukka Haapio
Sonja Karvonen
Iiro Kaukua
Aino Kivistö
Virva Lavikka
Oskari Maunula
Jarmo Niva
Pasi Nygren
Henna Pieniniemi
Monna Pöyhönen
Harri Rasimaki
Niklas Salonen
Jaakko Siitonen
Antti Suonio
Paula Tiainen
Janne Virta
Heli Vuokila, 10 p.

Osallistujia 403 kappaletta.

Youtube-videoupotus, klikkaa nähdäksesi!