Kaiser Chiefs -piirustuskilpailu

Kaiser Chiefs saapuu keikalle Suomeen ensi viikon perjantaina 14.10.! Na na na na naa! Keikan kunniaksi Nuorgam julistaa Kaiser Chiefs -aiheisen piirustuskilpailun. Kyllä, pirrustuskilpailun.

Kilpailu menee näin: Kaikkihan tietävät, että leedsiläisyhtye on ottanut nimensä eteläafrikkalaisesta jalkapallojoukkueesta nimeltä Kaizer Chiefs. Joukkueen logo näyttää tältä:

Sinun tehtäväsi on piirtää oma logo! Se voi olla itse keksimäsi joukkueen logo, sinun henkilökohtainen logosi tai joku vastaava.

Piirrä se Paintilla, Photarilla tai vaikka käsin paperille, skannaa ja lähetä meille. Taidokkaita 3D-mallinnuksia enemmän Nuorgam arvostaa oivallusta ja hyvää yritystä (Toki niitä 3D-kuviakin saa pistää. Ota kuitenkin huomioon, että kuvakoko pitää olla alle megan ja sallitut tiedostoformaatit ovat gif, jpeg ja png. Myös gif-animaatiot ovat sallittuja!)

Lähetä oma logo alla olevan systeemin kautta 12.10. mennessä. Logonsa lähettäjien joukosta Nuorgam valitsee viisi onnekasta, jotka saavat kaksi lippua Kaiser Chiefsin ensi viikon perjantain Circuksen keikalle! Oh My God!

Ps. kaikki kirkkovenekuvan rustaamisen aloittaneet. Logosi tulee heti näkyviin galleriaamme oman nimesi kera!

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE – OLITTE NIIN ROHKEITA, ETTÄ SAATTE KAIKKI LIPUN KAISER CHIEFSIN KEIKALLE!